Xbox 360 Star Wars Force Unleashed 2?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Xbox360-n lehet megszerzem a Star Wars Force Unleashed 2 játékot, mivel nagyon tetszik... csak az lenne a kérdésem, hogy mennyire nehéz maga a játék? Régen Ps2-re megvolt az 1. része az is nehézkés volt..bár azóta sokat fejlődtem.
Cheat-et nem találtam hozzá. :S
2013. febr. 16. 13:56
1/2 anonim válasza:
Boxon sokkal egyszerűbb, örökélet kódot nem találtam nem is hiszem, hogy van. De nem is nehéz game amúgy sem.
2/2 anonim válasza:
A 2 es q* rövid. Jó játék, jobb grafika, jobb élmény és effekt . De nagyon hamar történik minden.. És kicsit se nehéz megnyugtatlak, ahogy mondják azt a nagy lézeres pókot ami boba fettnek van vagy mi, az is olyan mint az 1x1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!