CoD Modern Warfare Remastered vagy Black Ops 3 (xbox one)?
Figyelt kérdés
Sziasztok jatekvasarlas elott vagyok es nem tudok donteni a fent emlitettek kozul, valaki aki tapasztalt a temaban tudna segiteni? Elore is koszonom a valaszokat!2017. dec. 30. 01:02
1/5 anonim válasza:
Single, vagy multi? Mert a MWR multijával a kutya sem játszik, a BO3-al viszont még mindig rengetegen.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Multi erdekelne de a Modern Warfare single-jevel jatszanek szivesen mert nosztalgikus :D! XBOXON jatszom ahol azt hallottam hogy van eleg ember multin
2017. dec. 30. 12:14
3/5 anonim válasza:
#2: Team Deathmatch-re vagy Domination-re mindig lehet találni lobbyt, de a többi játékmód elég kihalt.
4/5 anonim válasza:
Na igen, ha nem csak ez a két jatekmod érdekel akkor BO3.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, sokat olvastam utana valoszinuleg a BO3-at veszem meg.
2017. dec. 31. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!