Call of Duty modern warfare remastered, csak szerintem lett nagyon más?
Nem nem a grafikárol van szó, maga az irányitás a ballisztika a mozgás is teljesen fura más volt mint amire emlékeztem, de legfőképpen ami végül oda alt f4 uninistall delete hármashoz vezetett a gránátozás, eszméletlen elviselhetetlen mennyiségű gránátot dobálnak minden másodpercbe bárhova megyek, egyszerre HÁROM gránáttal körbedobálnak menekülni esélyem nincs ha mégis és elfutok a gránát elől akkor vagy dobnak egy másikat vagy lelő valami, anno hardeneded játszottam de itt kénytelen voltam levenni regular-ra de ezt követően már csak 3 probára volt türelmem és repült az egész játék, aki játszotta tapasztalt hasonló kellemetlenséget? gyakorlatilag a játék nemhagy játszani, az ellenfeleknek a reakciós ideje -1 masodperc már azelőtt felig a halálba lő mielőtt én látnám egyátalán a testét és ugye a sebződésnél a véres képernyő ezt csak megtetőzi.Aki játszotta a rainbow six sieget realisticon tudja mennyire brutalis a célzása az ellenfeleknek és a reakció idejük is rövid de abban egyedül akár sérülés nélkül is végigvittem a pályákat(lehet gameplay videot nézni, pölö theVR akik képtelenek voltak végigvinni egy pályát ketten)
.itt az új-öreg codban meg tehetetlenül versenyképtelenül álltam nehézsége előtt. továbbá az összes battlefieldet is a legnehezebb fokozaton vittem ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!