Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD6 (Modern Warfare 2) hack?

COD6 (Modern Warfare 2) hack?

Figyelt kérdés
Tudtok nekem valami olyan hacket amitől multiban instant lvl70-es szintű leszek és unlockol mindent?Neten nem találok.Esetleg valami veterán gamer?:D

2016. okt. 22. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
A veterán gamerek megtanultak játszani, és saját maguk érték el ezt.
2016. okt. 22. 17:57
 2/5 Alighanem19 ***** válasza:
Valószínűleg azért nem találtál ilyesmit, mert nem létezik. Ugyanis az adataidat (mint az összes többi online játéknál is) még mindig nem a te géped tárolja, hanem az Activision szerverei, azokat meg egy kicsit nehezebb meghackelni, mint ahogy azt Móricka elképzeli.
2016. okt. 22. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:
pedig van,évekkel ezelőtt mikor a haverjaim játszottak már akkor volt.
2016. okt. 22. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hát persze, természetesen, nekem is voltak ilyen haverjaim. Aztán mikor megkértem, hogy mutassa meg itt és most, az én gépemen, akkor hirtelen mindegyiknek el kellett sietnie, vagy pont nem emlékezett, hogy is kell...
2016. okt. 22. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
lézetik,pár nappal később meg is találtam.
2017. febr. 12. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!