League of legends-ben komolyan nincs normális ember low elon?
Ma volt egy magyar csapattársam, aki nem csinált semmit az egész meccsen, de flamelt mindenkit.
Az előbb meg egy gyerek elkezdett trollkodni, úgy hogy jött utánam jg-be lopta el farmomat.Nekem itt elgem is lett oszt kiléptem a mecccsből. Én ezt egyszerűen nem bírom idegileg.
EGész kelet-európában ilyen nyomorékok vannak csak low elon?
És itt nem a játék tudással van a baj, hanem azzal hogy egy bunkó gyökér f..sz az illető,akinek ha nem tetszik valami elkezd trollkodni meg flamelni és az ilyenek nem csak a játékban viselkednek így, az ilyen egy neveletlen kis gennyláda a valóéletben ,aki nem kapta meg azt a pár pofont amit érdemelt volna. Erősen gondolkozom rajta, hogy Rp-ért átviszem a main accom west-re, mert ott level 30 alatt normálisabbak az emberek, mint itt bronze/silverbe.
plat alatt euw-n is pontosan ez a söpredék van, hiba próbálsz mást bebeszélni magadnak :D
Low eloból csak önző, minden killt elvivő ÉS meccset lehozó junglerrel vagy tankos toppal fogsz kimászni egyedül. Vannak csodatörténetek adc-kről, supportokról, de a többségnél ez nem fog beválni.
nocturne-nel nem lehet lehozni egy meccset, mert nem tudsz split pusholni, pedig low elon pont ez a lényeg, ha bukóra álltok, jobbra- balra piszkálódni kell.
Renekton, tryndamere, garen és társai hőst kell vinni, ami egyedül nekiesik egy turretnek és leviszi fél hp alá, majd távozik mielőtt az enemy rá mozdulna.
Nem rankedezek. Nem is érdekel ranked.
Aki meg flamel\trollkodik az nem noob, hanem egy gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!