Nem indul el az eredeti Steam-es FALLOT 4?
Elindítom Steam-en és kiírta hogy nem tudta észlelni a videokártyát és beállította Low (alacsony) grafikára. Betölt és ha nyomok egy gombot a főmenühöz való belépéshez kidob és leáll.
A gépem: Windows 10 64-bit
-ASUS GeForce GTX 1050 Ti
-AMD Ryzen 5 1600
-ASUS Prime B350m-a
-8 Giga DDR4 2400 RAM
Minden driver, illesztő program egyéb hozzávaló fent van és frissítve. DirectX 12van rajt. Próbáltam újratelepítést, letiltani a Fallot 4.exe-t, ablak módban elindítani de egyik sem vált be.
Előre köszönöm a válaszokat!
A számítógép szinte teljes mértékben új! A régi gépemen Windows 8.1 Pro volt és azon működött. A mostani gép pedig Windows 10 pro N. Az alkatrészek 2 darab HDD és 1 Darab SSD-n kívül mind újak. Minden rendszerrel és géppel kapcsolatos program az SSD-n volt és azt formáztam illetve a 2 HDD-n képek,videók és játékokhoz való fájlok amik NEM befolyásolhatják a játékot a telepítés során. A FALLOUT 4 nek 100%-ban nem volt fent semmilyen fájlja.
Windows 8.1 Pro-t nem tudom visszarakni mert ahhoz nagyon új már minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!