Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a Steam kulcs?

Miért nem működik a Steam kulcs?

Figyelt kérdés
Karácsonyra az egyik ismerősömtől megkaptam A Middle Earth: Shadow of Mordor nevű játékot. Betettem a CD-t (merthogy CD-ben kaptam meg, nem Steamen vette), és kérte a kulcsot. Be is írtam, és nem fogadta el. Többször is átnéztem, bámultam a kódra perceken keresztül hogy biztos azt írtam-e be ami a papíron van. Meggyőződtem róla, hogy jól írtam be. De nem fogadta el. Mit tegyek?

#CD key #Steam #middle eart:shadow of mordor
2017. dec. 27. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha steam kulcsot kaptál, akkor miért a CD-s verziót próbálod vele aktiválni. Töltsd le a steam-ről és próbáld úgy.
2017. dec. 27. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg ő már aktiválta és az ő steam fiókjához van kapcsolva a játék.
2017. dec. 27. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Új (bontatlan) játék volt? Ha igen akkor írni kéne az üzletnek ahol az ismerősöd vette, vagy akár a hazai forgalmazónak. Képekkel mellékelve a játék dobozát és a kódot.

Ha használtan kaptad, akkor lehet, hogy az ajándékozó már aktiválta, csak nem tudott róla, hogy egy kulcs csak egyszer aktiválható. Ekkor nem igazán lehet mit tenni.

2017. dec. 27. 17:16
 4/6 anonim válasza:
Szerintem kicsit elferdült a kulcs! Vidd el egy kulcsmásolóhoz! Ő kiegyenesíti neked! :D
2017. dec. 29. 22:14
 5/6 A kérdező kommentje:
A CD nem használt, ha használt lenne akkor tudtam volna a hogy ő már aktiválta.
2017. dec. 30. 20:11
 6/6 A kérdező kommentje:

4. Kérdező

XD Na jó, ez nagy poén volt! :D

2017. dec. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!