Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Steamen van 4-es esetleg 2-es...

Steamen van 4-es esetleg 2-es pack kulcs?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha beaktiválom akkor 1 a könyvtáramba a többi meg az inventorymba. Mintha a steamen a "barátoknak" verziót akarnám megvenni csak, hogy ez van e kulcsba. Az ok, hogy erre kíváncsi vagyok, hogy az ilyen 4 es packek pl. g2a-n így működnek e , vagy a többit külön elkéne nekik küldeni mint kulcs. Köszönöm a válaszokat!

2017. dec. 6. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak a 4-packes játékok. Azt írják hogy 1 darab kulcsot kapsz velük ami a játékot a könyvtáradhoz adja, +3 példányt az inventory-ba amit utána átküldhetsz másnak. Tehát nem kapsz 4 önálló kulcsot:

[link]

2017. dec. 6. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :D
2017. dec. 6. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, hogy bizonyos játékoknál láttam kettes vásárlási lehetőséget is. A négyes viszont nagyon gyakori multis játékoknál.
2017. dec. 6. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
[link] ezen gondolkodtam, hogy most ennyit megér, főleg, hogy egy g2a-n még olcsóbb. A Terrarianak is van 4 es packje. Az a lényeg sikerült :P Köszönöm!
2017. dec. 7. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!