Tarts szünetet. Minek erőltetni, ha a játékmenetet már meguntad? Nem tudom hogy a 3.-at az első két rész után kezdted e el közvetlenül, de úgy érthetőbb lenne a fedezékrendszer megunása. Nekem a kedvenc fedezékrendszeres lövöldém a Gears of War, de egymás után játszva durván monotonná válnak, ilyen ez a műfaj.
2017. dec. 26. 19:45
2/6 A kérdező kommentje:
Júliusban hagytam abba.....most szeretném folytatni...de egyébként nem szeretek félbehagyni egy játékot hisz akkor kiesik az ember a történetből..atmoszférából..most így vagyok evvel...nagyon azt sem tudnom hol állok most miért csinálom ezt azt ..hisz július nem most volt..
2017. dec. 26. 21:32
3/6 anonim válasza:
Nekem még az szokott segíteni, hogy elkezdek egy olyan játékot mellette, ami nem viszi el nagyon a figyelmem a "megunt" játékról. Tehát van egy elsődleges (ami nálad a Mass Effect 3), és egy másodlagos game amit tolok. Ilyen volt pl. nekem egy autós játék aminek nincs sztorija, valami oldalnézetes mászkálós, és ennyi. Nagyon szeretem a HALO játékokat, de amikor életemben először vittem az első részt (3 hete kb.), az utolsó 2/3-nál már elkezdtem más játékot is, mert csak kis dózisokban sikerült elviselnem a HALO-t, mert az első rész mai szemmel már egy kicsit unalmassá tud válni a közepefele az unalmas pályatervezése miatt.
2017. dec. 26. 22:16
4/6 A kérdező kommentje:
Na igen !
itt van még a ma elkezdett Ori the blind forest (mellékágnak)
Egyébként AC játékok közül mit ajánlasz ?
(meg úgy ámblokk :D)
A Syndicate kilőve :)
2017. dec. 26. 22:29
5/6 Gryphon válasza:
AC.bol nekem a 2 es brotherhood tetszett nagyon. Illetve black flag.az uj sem rossz azzal jatszom viszont nalam most kezd monoton lenni egy kicsit
2017. dec. 27. 09:19
6/6 anonim válasza:
Én majdnem 50 óra alatt vittem ki anno, a From Ashes, Leviathan és Citadel DLC-kel együtt. Valahogy sosem untam meg :D
Ha minden igaz te valahol itt tartasz: Rannoch: Admiral Koris
Ezen oldal szerint még nincs olyan sok hátra (SPOILER): [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!