Na hát ez remek! Ezt miért csinálja a Microsoft?
A cikk szerint billentyűzet-egér támogatást fog kapni hamarosan az xbox.
Én pont azért váltottam konzolra, mert nem szeretek bill.-egér kombóval játszani, ráadásul ha ezek a perifériák támogatva lesznek, akkor a kontrolleresek hátrányba kerülnek. Most ez mire jó?
Itt a teljes cikk, ha vkit érdekel:
Már hónapokkal ezelőtt megszellőztették, mint ahogy azt is, hogy a kiadókra lesz bízva, hogy a játékaikban engedélyezik-e az egeret és billentyűzetet. Tehát a kiadó dönthet úgy, hogy egyáltalán nem támogatja, az egereseknek külön lobby-kat hoz létre, ahol nem keveredhetnek a kontrolleresekkel, vagy mindenhol engedélyezi a használatát.
Egyébként a PS4 is már rég támogatja, csak kevés játék ismeri fel az egér-bill kombót. De pl. a Fortnite-ot így nyomom, és messze nem jelent akkora előnyt a kontrolleresekkel szemben, mint ahogy azt sokan képzelik.
"messze nem jelent akkora előnyt a kontrolleresekkel szemben, mint ahogy azt sokan képzelik."
Ezt kifejtenéd? Hiszen egérrel sokkal finomabb mozgásra vagy képes. Nem tudom elképzelni, hogy egy kontroller felveheti a versenyt egy egérrel szemben
Ha valaki egérrel nincs nagy előnyben a kontrollerhez képest, akkor az egérrel nem túl ügyes. Nincs ezzel gond, de egy profi egérhasználó BRUTÁLIS dolgokat művel egy kontrolleres ellen.
Kérdező!
A tömeg ezt kívánta. A többség szerette volna, ezért lesz kompatibilis vele. VISZONT nem a Microsoft dolga lesz eldönteni, hogy a játék támogatni fogja e az egeret. Tehát nem feltétlenül kell aggódni, nem lesz itt egeresek vs. kontrolleresek háborúja -vélhetőleg- az tönkretenné az egész multiplayeres élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!