Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Na hát ez remek! Ezt miért...

Na hát ez remek! Ezt miért csinálja a Microsoft?

Figyelt kérdés

A cikk szerint billentyűzet-egér támogatást fog kapni hamarosan az xbox.

Én pont azért váltottam konzolra, mert nem szeretek bill.-egér kombóval játszani, ráadásul ha ezek a perifériák támogatva lesznek, akkor a kontrolleresek hátrányba kerülnek. Most ez mire jó?

Itt a teljes cikk, ha vkit érdekel:

[link]

2017. dec. 22. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy erre volt igény sok-sok konzolostól, akik meg csórók voltak combos gépet venni vagy szimplán az exkluzívok érdekelték őket.
2017. dec. 22. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Már hónapokkal ezelőtt megszellőztették, mint ahogy azt is, hogy a kiadókra lesz bízva, hogy a játékaikban engedélyezik-e az egeret és billentyűzetet. Tehát a kiadó dönthet úgy, hogy egyáltalán nem támogatja, az egereseknek külön lobby-kat hoz létre, ahol nem keveredhetnek a kontrolleresekkel, vagy mindenhol engedélyezi a használatát.

Egyébként a PS4 is már rég támogatja, csak kevés játék ismeri fel az egér-bill kombót. De pl. a Fortnite-ot így nyomom, és messze nem jelent akkora előnyt a kontrolleresekkel szemben, mint ahogy azt sokan képzelik.

2017. dec. 22. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:

"messze nem jelent akkora előnyt a kontrolleresekkel szemben, mint ahogy azt sokan képzelik."

Ezt kifejtenéd? Hiszen egérrel sokkal finomabb mozgásra vagy képes. Nem tudom elképzelni, hogy egy kontroller felveheti a versenyt egy egérrel szemben

2017. dec. 22. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki egérrel nincs nagy előnyben a kontrollerhez képest, akkor az egérrel nem túl ügyes. Nincs ezzel gond, de egy profi egérhasználó BRUTÁLIS dolgokat művel egy kontrolleres ellen.

Kérdező!

A tömeg ezt kívánta. A többség szerette volna, ezért lesz kompatibilis vele. VISZONT nem a Microsoft dolga lesz eldönteni, hogy a játék támogatni fogja e az egeret. Tehát nem feltétlenül kell aggódni, nem lesz itt egeresek vs. kontrolleresek háborúja -vélhetőleg- az tönkretenné az egész multiplayeres élményt.

2017. dec. 22. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Célzás-rásegítésről hallottatok már? Egérrel tényleg pontosan oda kell céloznod, ahová lőni akarsz, de sok játéknál (pl. CoD) az aim assist valósággal odarántja a célkeresztet a célpontra, ilyen esetben a kontrolleres játékos igenis előnyben lehet az egeressel szemben. Higgyétek el, nem ma kezdtem a kompetitív FPS-t (CoD-ban 3.0+ a K/D-m, CS:GO Supreme Master, stb), játszom PC-n és konzolon is, kontrollerrel, XIM4-el és egérrel is. Van viszonyítási alapom, ezért írtam, hogy nem jelent akkora előnyt.
2017. dec. 22. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!