Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Taurin miért nem hív be soha...

Taurin miért nem hív be soha dungeon finderen keresztül instába?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok lehet nem értek valamit vagy nem tudom de már 70-es szintű vagyok ez idő alatt max 5-6 szor hívott be instába a játék, próbáltam már dps-ként, tank-ként is csatlakozni (paladin) de egyszerűen csak a várakozás megy órákig, próbáltam a nap folyamán más-más időpontokban is hátha azzal van a baj de soha nem járok sikerrel ez ügyben addig csinálom a küldiket de nem értem miért van ez nem hinném, hogy olyan kevés ember játszana a játékkal.

2017. dec. 21. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert legjobb esetben is vannak 2000ren a szerveren, amiből ha mázlid van vannak 10-20an a szinteden egyszerre online...
2017. dec. 21. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha instázni akarsz, szedd össze a csapatot aztán nyomathatjátok folyamatosan.
2017. dec. 21. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Na én pont ezért nem játszom vele. Százezer éves játék, most már lehetetlen elkezdeni rendesen. Akik régóta játszanak azok teljesen más élménnyel mentek át az egész játékon. Inkább valami újabb, felpörgőben lévő gamet ajánlok ha beleunsz. Persze ha nem unod akkor hajrá :)
2017. dec. 21. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:

kevés a játékos létszám. 1000 fő az kb semmi, mert abból 700 kb maxos, marad 300, abból sikerüljön összehoznod +4 főt, akiből valaki akar tank meg healer is lenni (a dps jön össze a leghamarabb). Sok sikert.

Nem hiába tört szerver.

Eredetin ragnaroson engem healerként 16-os szinttől 2 másodperc alatt húzott be 90-94es szintig kb, de ott volt online 100e játékos folyamatosan, abból lehet válogatni fejlődő karaktereket.

2017. dec. 21. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!