Steam vásárlás telefonon keresztűl?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok gép közelben és szeretnék vásárolni steamen játékot akor ugye az a teendő, hogy felmegyek a steam weboldalára, bejelentkezek és megveszem a játékokat.
Ezek bekerülnek a könyvtáramba és ha majd lehetőség lesz rá akkor letöltöm. A kérdés: Pontosan, hogy van ez, ha nem így?
2017. júl. 5. 15:46
1/2 anonim válasza:
Ha a Steam fiókodon van elég egyenleg hogy kifizesd, akkor annak kell történnie amit te is írtál (azért jobb ez a módszer mert nem kell külön utalgatni hogy feltöltsd az egyenleget - de feltételezem ez is teljes értékűen működne).
Én kiválasztottam egy random kívánságlistás játékot és kosárba raktam, majd ugyanúgy feldobta a további lépéseket mint PC-n.
2/2 anonim válasza:
Van a steamnek saját alkalmazása androidra és ios-ra is. Ott ugyanúgy elérsz mindent mint a gépes változatban és még egyszerűbb is, mint az oldallal szenvedni telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!