Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rainbow Six Siege. Mi lehet a...

Rainbow Six Siege. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Eredetileg egy 1600x900-as felbontású lg monitorom volt.. Lehetőségem volt ezt lecserélni egy Samsung S24F350FHU típusú monitorra(1920x1080). Mióta ezt a monitort használom sokkal kevesebb az fps-em .. Nyílván ez a jóval nagyobb felbontás miatt lehet. Viszont , Overwatch , WarThunder,Warframe,(League of Legends)ezeket a játékokat ugyan azzal a maximum grafikai beállítással játszom mint az előző monitorom esetében és ezeknél a játékoknál átlagosan -5 fps figyelhető meg. Miközben r6-ban -20-40 fps.. :( (előzőleg 60-80 fps-el futott a jaték high beállításokkal..) Gépem fontosabb adatai : Videókártya:MSI GeForce GTX 750 Ti 2GB GDDR5 128bit

Processzor:Intel Core i5 4570

Ram: 10 GB

Operációs rendszer : Windows 10

Már minden beállítást próbáltam.. Levettem mindent low-ra stb sajnos akkor is csak 38-52 fps-em volt

Vsync nincs bekapcsolva , az fps szám nincs korlátozva.

Már az msi afterburnert is kipróbáltam de nem ért semmit , a kártyámat meg nem akarom túl boostolni...

Már tényleg nem tudom hogy mi lehet a baj.

Előre köszönök minden segítséget!

2017. dec. 18. 23:23
 1/1 anonim ***** válasza:

A videokártya kicsit gyenge...

Amúgy minek neked 10GB RAM? Előbb egy erősebb videokártya kéne :D ;)

2017. dec. 25. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.