Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Steames játék telepítése...

A Steames játék telepítése közben kikapcsolt a gépem, hogyan tudnám folytatni a játék telepítését?

Figyelt kérdés
Nem azon van a hangsúly, hogy miért állt le a gépem. (A mappáimat rendezgettem, helyeztem át, de jött valami gubanc, és akkor kapcsolt ki a gép.) Hanem hogy miután újraindítottam, és elindítottam a Steamet, azt írja a játékhoz, hogy a telepítés szüneteltetve van. Nemrég regisztráltam Steamre, ez az első játék, amit megvettem ott, nem tudom mit tegyek. Valahol azt olvastam, hogy magától folyatja a telepítést, de a gyakorlatban mégsem ezt látom. A korábbi "telepítés" gomb helyett pedig most egy "játék" gomb van. Egyébként a játék kb. 1/10-ét tudtam csak telepíteni eddig.

2017. dec. 17. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha rákattintasz a Játék gombra, akkor nem folytatja a telepítést?

Illetve nem tudom milyen nézetben vagy a Steamen, de a telepítés kézileg folytatható és megállítható (olyan gombokkal, mint egy magnón). Ha ezeket a gombokat nem látod, mert könyvtár nézetben vagy, akkor rá tudsz kattintani a telepítési csíkra és megjelennek egy másik nézetben.

2017. dec. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!