Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 telepítését hogyan...

Diablo 3 telepítését hogyan oldhatom meg?

Figyelt kérdés
Tavaly megvettem a Diablo 3-at, csak akkor gyenge volt a gépem, ezért leszedtem és fiókba pihentettem. Most új gépem van, azonban ne tudom feltelepíteni a játékot, mert hiába adom meg a kódot, a Blizzard oldaláról csak az új kiegészítővel bővített próbaverziója jön le, amivel csak egy pályát lehet végigcsinálni. mit tudnék tenni?

2015. szept. 5. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy jó battle.net accba akarsz belépni? Mert én simán tudtam játszani csak alappal.

Tehát ha neten belépsz a battle.net-re látod az account management-en belül, hogy meg van véve és fejleszthető RoS-ra?

A másik: Ki kell jelentkezni az adott accountból és újra belépni (a kliensen belül), nekem ha játékot vettem általában mindig ez volt a gond.

2015. szept. 5. 15:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Az account jó, a saját megadott adataimat látom.

Ki voltam lépve, mert majdnem egy évig nem játszottam, a régi gépemen nem is volt fent a játék, csak kb. 1 hónapig, amíg meg nem unta a szakadozott játékmenetet.

Most újra le akartam tölteni, és automatikusan a kiterjesztéssel együtt tölti, nem is ad választási lehetőséget.

2015. szept. 5. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Valszeg az van , hogy megkaptad a kiegészítőhöz a jogot , hogy kipróbáld és ezért alapvetően azt akarja használni a játék is , ha felmész a blizzard honlapjára ,bejelentkezel és valahogy elnavigálod magad a summary menüpontig ott megbizonyosothadsz róla , hogy igazam van vagy sem. Ha 2 diablod van ROS starter edition és Diablo 3 standard akkor telepítsd onnan a standardot, akkor elvileg jó lesz. Ha csak egy van akkor ott valami más próbléma lesz lehet , hogy lelet tiltva valami a diabloban nálad , ticketet kellene írni a blizzardnak ha lehet angolul)
2015. szept. 6. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. [link]

innen rámész a supportra , ott bejelentkezel, jobb fülül acc nevedre rámész , account settings , és utána summary.

2015. szept. 6. 23:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöld a mancsok!
2015. szept. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!