Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tomb Raider-hez hasonló játékok?

Tomb Raider-hez hasonló játékok?

Figyelt kérdés
Apumnak keresek hasonló játékokat, ugrálós, lövöldözős, néha elgondolkodtató, mint a Tomb Raider sorozat. Lehetőleg újakat, szép grafikával. Remélem tudtok párat, én nem igazán találtam.

2017. dec. 14. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
mire? PC, xbox, ps? Assassins Creed széria ugrálós, RPG játék, lehet tetszene neki, most jött ki a legújabb, az Origin.
2017. dec. 14. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:
PC-re, bocsi elfelejtettem odaírni. Sajna AC szériát már mutattam, de nem tetszett neki :/
2017. dec. 14. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Witcher széria, főleg a 3. Nekem az első kettő nem jött be, de a 3-ba pakoltam 200+ órát (2 kieggel persze).

Dragon Age 3: Inquisition, igaz inkább csapat alapú, de elég szórakoztató az is. Hasonló még a Mass Effect széria is, kis csapat, de mászkálni kell, küldizni stb.

Final Fantasy 15 (nem kell feltétlenül végig pörgetni az előző részeket.

Ha szereti a kihívásokat, akkor Dark Souls széria :)

2017. dec. 14. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
GTA-val próbálkozz, jó annyira nem ugrálós, de bőven van tartalom, az V meg még szép is.
2017. dec. 15. 03:44
 5/6 A kérdező kommentje:
GTA-t nem szereti, Dark Souls-t inkább nem ajànlom neki, nem egy nagy játékos biztos felidegesítené pár perc után :D most a Battlefield 1-et tolja, de Mass Effect-et szerintem mondom majd neki
2017. dec. 15. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Oblivion, Skyrim?
2017. dec. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!