Az XBOX játékokat tényleg ennyire nehéz irányítani, vagy csak én vagyok béna?
Meg lehet szokni kb. egy-két hónap. Ismerős érzés amit leírsz, nekem is ilyen volt elsőre.
Mindig röhögök a haveromon, aki nagy pc-s és amikor a kezébe adom a kontrollert azt se tudja merre, hogyan menjen :D
Bele fogsz jönni, csak sokat kell gyakorolni, aztán majd ráérzel.
Viszont ez a "ráadásul lehet csak nekem, de ellentétes az iránya, ha jobbra akarok nézni, balra néz..." dolog számomra fura
Ahogy a második mondja, a kontrollered beállításai (a játékon belül) meg lett valahogy buherálva. Horizontális, és vertikális "inverted", és normal" verziók vannak. Ezeket állítsd, amíg normális nem lesz. Ha balra húzod a kamerát, balra kell mennie, ha fel, akkor fel, stb. Nem nehéz, 1 perc alatt megvan.
Bele fogsz jönni. Miután belejössz, még élvezni is fogod. Életem első FPS-ét úgy kezdtem el, hogy azt se tudtam mit csináljak, de az utolsó pályán már egész jól céloztam. Sok játékban van egy kis célzás rásegítés is, amire valljuk be, szükség is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!