Mi a véleményetek a számítógépes játékokról?
Mint egy, a sok gamer közül, a fenti kérdésre a válaszom:
Facepalm
"Értelmiségiek, egyetemisták..."
Na jó, ezt azért durva volt odaírni, mintha a többi ember nem számítana...
Úgyhogy értelmes választ nem kapsz, de nem is lenne értelme, mert beírod Googlebe, és annyit olvashatsz erről a témáról, hogy soha nem fogsz a végére érni.
Miért lenne ártalmas? Ez is egy szabadidős tevékenység mint az olvasás vagy a filmezés, csak még nincs akkora hagyomanya, mivel a 90-es években kezdett mainstream lenni, itthon pedig még később.
Amúgy pedig egy játék is lehet akár művészeti alkotás, ha elér egy bizonyos minőséget, ráadásul egy program akár több területen is lehet kiemelkedő pl. vizualitás, zene, sztori.
Játszani pedig változó, hogy mennyit szoktam, egyetem mellett nem sok időm van, így nem szoktam napi rendszerességgel, mivel más hibbijaim is vannak és azokra se nagyon marad időm. Szünetek alkalmával viszont akár napi 3-6 óra is lehet, de ehhez kell egy jó jaték :), idén ilyen volt nekem a Witcher 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!