Hogyan szokjak le a gépezésről? Pontosabban a számítógépes játékokról.13/F
Figyelt kérdés
Mindig ez jár a fejemben ,hogy haza mennyek és gépezzek ,iskolában otthon mindenhol! És ha le akarom tenni akkor eszembe jut az ,hogy mennyi dolgot végig vittem már ,és most haggyam ott? (bár az is zavar ,hogy nem vagyok túl szép emberke ,nemtudom miért) De kérem segítsenek! 13/f2015. nov. 30. 22:13
1/8 anonim válasza:
Találj más elfoglaltságot amiben kedvedet leled. Sport, hobbi akármi. Én húsz fölött is játszok, de ettől még nem vagyok ilyen "bezárkózott kocka" akinek nincs szociális élete vagy mittomén.
2/8 anonim válasza:
Ha elkezdesz szociális életet élni nem lesz rá időd és akaratodon kívül leszoksz erről.
3/8 anonim válasza:
22:24
Na ez is egy kapitális baromság... :D
4/8 anonim válasza:
Legegyszerűbb a dolog, felteszed olx re a géped lesz pénzed és megszabadulsz amitől te is meg akarsz. Vagy formázd a géped. Akár progival akár kalapáccsal :) máshogy nem megy mindig oda fogsz ülni mert nincs más dolgod.
5/8 anonim válasza:
Vesz új gépet, vagy visszatelepíti a játékokat. Nem ezektől kell megszabadulni, hanem más időtöltést találni a helyébe.
6/8 anonim válasza:
22:26
Miért is lenne baromság?
Személyes tapasztalat hogy barátok,barátnő és középsuli mellett nem igazán van az embernek ideje játszani...
7/8 anonim válasza:
Ha érdekel a programozás, akkor kezdjel el tanulni, mert később sokkal jobban fog menni, amiből felnőtt korodban meg is fogsz tudni élni, így nem jut időd a játékra
8/8 anonim válasza:
Találj más elfoglaltságot, mert ha így folytatod, olyan leszel, mint a párom. Hazajön munka után, nem foglakozik semmivel, még a gyerekkel sem, csak leül a gép elé és játszik. Sok vita van ezért, lassan válás lesz és az sem érdekli. Barátai nincsenek, szép lassan elmaradoztak. Ne juss te is ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!