Hogyan tölthetem fel a kamerámat számítógépes USB kábellel?
Venni szeretnék egy kamerát, csak nem adnak hozzá töltőt. Rákérdeztem, hogy a töltés dolgot hogyan lehetne megoldani, és azt írták, hogy:
USB kábelt tartalmaz a csomag, de töltőt nem, számítógép USB-ről vagy egyéb
USB töltőről tölthető. Tartalmaz még akkumulátort és HDMI illetve AV video
kábelt is.
Mi az a számítógép USB? Arra gondolhattak, amivel csatlakoztatom a kamerát a PC-vel? És azzal mégis hogyan töltsem fel a kamerát? A válaszokat köszönöm!
Igen a kérdéseid tartalmazzák a választ.
1."Mi az a számítógép USB?" válasz:A számítógépen található USB csatlakozó illetve ebben az esetben valószínűsítem te a kábelre gondolsz.
2."Arra gondolhattak, amivel csatlakoztatom a kamerát a PC-vel?" válasz: Igen arra gondoltak, ez az adatkábel, mellyel a képeidet vagy videóidat át tudod menteni számítógépre kameráról.
3. "És azzal mégis hogyan töltsem fel a kamerát?" válasz: Csatlakoztatod az adatkábelt a kamerával illetve a számítógéppel és automatikusan tölti. Fontos:Az alaplapnak bekapcsolt állapotban kell lenni. Ez azt jelenti,hogy: vagy be van kapcsolva a számítógéped vagy kikapcsolt állapotban van de az áram ellátását a nem szünteted meg. Remélem kielégített a választ adtam.
Még annyit!
A kamerával együtt indulj el töltőt venni,hisz többféle lehet..normál,mini,mikro usb.
Vehetsz hozzá autós töltőt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!