Windows Phone telefont tölthetem Androidos töltővel?
Lehet hülyeséget kérdezek... De a Nokia Lumia 610-es telefonom töltőjét véletlenül összecseréltem a párommal, aki messze lakik, és ez viszont egy sony xperia androidos töltő... Kompatibilis a telefonommal, és tölti is, ahogy azt kell, én észre sem vettem a változást amíg a párom nem szólt.
Lehet valami baja a telefonomnak, ha így töltöm, vagy inkább hagyjam amíg vissza nem tudjuk cserélni?
(a leírásában az állt, hogy más töltővel nem szabad tölteni, de abban reménykedek, hogy ez hátha csak ilyen szokásos marketing duma, hogyha a nokia töltő elromlana vegyük csak meg a nokia boltban az újat... )
Köszönöm előre is!
Jóó, hát nem akartam hülyeséget kérdezni :$ Csak nagyon szeretem ezt a telefont, és nem szeretném, hogy az én hülyeségem miatt menjen tönkre, ha már le van írva, hogy nem szabad... :(
Nekem is fura, mert ugye ráadásul totál kompatibilisek egymással... Szóval max csak attól féltem,hogy nehogy kisüsse az akksiját, vagy mittudomén... De tényleg nem értek hozzá. :$
Mindenesetre akkor azthiszem nyugodtan töltöm tovább ezzel :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!