Miért nézik le ennyire azokat, akik letöltik a játékokat?
Főleg youtuberektől hallani, hogy mekkor paraszt vagy, ha ilyet teszel.
Nyilván nem azt várom, hogy ajánlja a torrentezést és dicsérjen meg érte, és ne értsetek félre, igazuk is van.
Ettől függetlenül azért kicsit túlzásnak érzem, amit egyesek művelnek.
Fizetést kap a fejlesztő, csak gyorsan be is zárják/eleresztik a studiót utána a fejesek.
Persze érdekelne egy statiszka, hogy az eladásokhoz képest mennyi a crackelt verzió illetve ebből hány ember venné meg a játékot, ha amúgy nem lehetne letorrentezni.
Pont THE VR Pisti mondta az egyik Live-jába h nincs vele gond csak ne reklámozd. Meg am ő is torrentezik sorozatokat.
Am meg mindig lesz mind a 2 féle ember.
Lesz aki mindig megveszi még ha leárazással is és lesz aki meg csak törttel nyomja. Ez van, megváltozni
nem fog.
Am meg a lenézi is relatív általában leszámítva egy bizonyos %-ot PL Gamestar-ék kb senkit nem érdekel h egy adott tartalmat hogy szerzel meg.
Anyámnak is qrvára mindegy h most egy DOOM 4-el a letorrentezett CPY verzióval játszóm v CD galaxisban megvettem 5 E-ér.
De pl az Animéket mindenki torentröl húzza le mégse köpdösőik egymást az animések h mekkora warezhuszár itt ő meg ő. Még a fordítást is fanok csinálják.
Nem érzem magam rosszul érte, ha tetszik úgyis megveszem eredetiben, ha nem akkor meg úgyis refundoltam volna.
Na meg ha annyira szeretem a céget megveszem, a Witcher 3-at pl meg fogom venni de a sims játékok az összes kiegészítővel meg DLC-val többszáz euró lenne, a fillérb---ó EA-nak nem adok egy büdös buznyákot se.
Egy dolgot viszont tisztázzunk ,a torrentezés nem egyenlő a lopással ,a lopás az ha bemegyek mondju kaz 576kb-ba és leemelek egy játékot a polcról, a torrentezés inkább az hogy kiveszel egy könyvet a könyvtárból és otthon lefénymásolod.
Amúgy mindenki mondogatja mekkora kárt okoz.... Mi a garancia hogy mindenki aki torrentezi megvenné ha nem lehetne letölteni? Egy rakás ember tudok aki akkor se venné meg ha nem lenne torrent, ők miért is számítanak kárnak ha ígyse-úgyse vennék meg a játékot?
Nem a játékok drágák, hanem a fizetések ilyen gyatrák itthon. USA-ban például bármelyik gyerek pár napo fűnyírással megkeresi a legújabb játékok árát.
Én úgy állok a dologhoz, hogy nem éppen erős gépem van már, így vakon már annyira nem éri meg venni játékot (hiába a gépigények, sokszor volt olyan, hogy papíron el se kellett volna indulna, aztán bármi probléma nélkül simán ment minden normalon), így letöltöm előtte megnézésre. Tetszik a játék és el is megy a gépemen, akkor megveszem.
Sok Youtubes meg álszent ebben a témában. Papol, hogy a letöltés az rossz, közben meg az ő gépeiken is ott csücsülnek a letorrentezett játékok, csak ezt józanul nem reklámozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!