Tudtok élethű játékokat?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok mint a minecraft,de hasonlo. Lehet beszelgetni masokkal,azt csinalok benne amit szeretnek. Olyan,mint az ongyilkosok szobajaban, nem azert mert ongyilkos akarok lenni mert nem! Csak szeretnek egy ilyesmi jatekot. Elo emberekkel akik szinten jatszanak.2017. nov. 27. 15:44
2/5 anonim válasza:
Az elöző jólmondja:D GTA 5 Online passzol az elképzelésedhez:)
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyi játékosa van még, de ott a Second Life.
4/5 A kérdező kommentje:
Az elso kettonek koszi mar jatszottam vele, de a masodikat kerdezem hogy hogyan kell azt? Letolteni vagy online? Es hogyan kell bealitani?
2017. nov. 28. 15:58
5/5 anonim válasza:
Én 12 évesen angoltudás nélkül vágtam neki, így sokra nem jutottam, de biztos van egy adag tutorial/guide a neten, hogyan kezdj neki.
Letölteni meg innen tudod a hivatalos "viewert" [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!