Counter Strike, CoD, Medal of Honor, vagy Wolfeinstein?
Figyelt kérdés
Melyik játékot pártolod jobban és melyik verzióját? Miért? Olyan válaszokat nem várok hogy ez azért mert a többi sz.r.2010. jún. 1. 20:36
1/24 anonim válasza:
Cs:Source egyértelműen.Sokkal nagyobb a tábora, sokkal jobb a multija--> egyszerű rendszer, nem fertőzte meg a fejlődéses hülyeség ami codban tapasztalható.Ahogy egyre többet játszol, és megtanuld mi hogyan müxik, úgy egyre jobb is leszel.A motornak köszönhetően alacsony a gépigénye, mégis kellemes a grafika.Precíz játék, gyors reflexre ugyanúgy szükség van mint jó hallásra.Hát kb ennyi.. :)
3/24 A kérdező kommentje:
Én is Source-ozok :D, valahogy a többi nem az én stílusom :D
2010. jún. 2. 05:40
5/24 anonim válasza:
Helló!!!Szerintem a Counter Strike a legjobb én csak az 1.6-al játszok de tervezem,hogy kipróbálom a C.S.:S-et is:P de mindenképp a C.S. indok: a grafika nagyon jó ahoz képest,hogy mekkora a gépigénye a cs 1.6-nak és a cs:s-nek is egyaránt meg amúgy is jó a grafika. CoD-ot nem nagyon próbáltam csak haveromnál játszottam vele egy kicsit de nem olyan rossz az se de nem olyan jó mint a c.s.ezért jött a haverom is cs-zni:P (ez elég hülyén van megfogalmazva de mind1)
8/24 A kérdező kommentje:
Értem hogy COD de melyik és miért?
2010. júl. 9. 06:56
9/24 anonim válasza:
Nekem az összes tetszik, azért mert jó a hangulata az összes cod-nak
10/24 anonim válasza:
Én a CoD2-t ajánlom, még mindig rengetegen játszák ahhoz képest, hogy 5 éve jelent meg. A 4-gyel is sokat játszottam, szerintem van olyan jó, mint a 2. A többi rész nekem nem jön be annyira. Nem CS-ztem olyan sokat, ez nem tudom milyen. A MoH-t életemben nem próbáltam. A Wolfeinstein-ből csak a 3D-vel játszottam. Klasszikus darab. Egyszer végig kell vinned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!