Érdenes abbagyni a csgo-t?
Figyelt kérdés
1000 órával az utolsó meccsem 3-5-27 lett. Van amikor nagyon sokat nyerek de van hogy nagyon sok ilyet megyek. Hiába gyakorlok, nem fejlődök benne. Abbahagyjam?2017. nov. 26. 21:06
11/13 anonim válasza:
Én sosem szoktam túl komolyan venni ezeket a kompetitív játékokat. Általában az Overwatchal vagy a Heroes of the Stormmal szoktam játszani, de szinte mindig csak quick playben. Este belépünk lakótársammal, egy óra alatt letoljuk a napi küldit és mindenki happy :)
12/13 anonim válasza:
11: Megnyugodtam, hogy nem csak én nem veszem komolyan az Overwatchot és tojok magasról a competetive részére :D
13/13 anonim válasza:
Nem fogod úgyse abbahagyni :D Nekem 1.6-ban van 2500 órám + 5 év non steamnyi. Van amikor kiégek mint a mocsok, de elkezdem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!