Legyöztem topon nauteliussal egy gp-t es egy dariust zed-el. Az utobbi goldos volt az az elötti plat3. en bronz 5 szerintetek jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
Nem igazan rankedezek nagy hibákat vetek ha velem egy szinten lévökkel játszok... de ha haverjaim hivnak játszani (full gold) akkor mindig befeszulok es passivot játszok es általába (az elmult 2 meccsen) sikerul is mind farmilag mind kill arányban le előzni...(a végjáték elött) 2013 végén kezdtem a játékot... szerintetek csak el funnolta vagy en nem bizok magamba!? (Ha jol tudom 16 nyert mecsem van rankedben.) egyebket draftoztunk es lol skils-en neztem meg utána, hogy milyen ranguak... elég nehéz volt játsznai mind kető ellen nem volt egyik se smurf erezhető volt a játék stilusukon... de a hibákat kihasználva es a passivotásom miatt nyertem a lean-emet... nauval ha van páncélom akkor farmolok, és zedel (4. Karakteren volt) q-val es néhol 1-1 auto atackal farmolva lekoroztem... (20-perc 150-170 farm) okosan játszok a többi bronzhoz képest megis mindig veszitek ha rankedezek... es ezt én nem nagyon értem esetleg ezekre válaszolnátok?2017. nov. 17. 01:13
1/7 anonim válasza:
Vagy te nem vagy bronz 5 be való vagy az enemy k vettèk az accountot es ezert ölted meg őket
2/7 A kérdező kommentje:
En az esore adok mert a goldos haverjaimnak is nehez volt ellene... ök mar 5 éve nyomják
2017. nov. 17. 11:31
3/7 anonim válasza:
Én Master rangút is öltem màr meg (nem KS xd),pedig csak Silver-es vagyok :D.
Bàrkit le lehet szedni.
4/7 anonim válasza:
Láttam én már troll only top lane maratont streamertől, a-tól z-ig minden karakterrel elment topra. Szerintem ki lehet találni hányszor lose-olt.
A másik: egy adott karakterrel tapasztalt játékos elver egy adott karakterrel tapasztalatlanabb játékost, ez tény. A tapasztalt pontosan tudja, meddig ér egy skill, mennyi ideig hat, nagyjából mikor érdemes elnyomni stb.
Én pl support vagyok főként, esetleg jungler (gold 3-nál hagytam ott a rankedet), elmehetek adc-nek, de egy bronz 3-as simán bealáz, mert nem vagyok hozzászokva. Teljesen más kell egy-egy lane-hez.
5/7 A kérdező kommentje:
3. Teljesen igazad van en nem nyomok egy höszt szoval en altalában minden leanen ugyan olyan vagyok sokat anuztam van benne fel evem amikor öt dariust es malp ot nyomtam de most adc draven jg kindred vagyok es zed mid es... zed el 70% win rate-m van vele nagyon jol játszok... igaz csak 270k masteries point de a ranombelieket 2x farm elönyre lefarmolom ha nem agressziv mert akkor általàban megolom... es utàna farmolok ezzel mindig veszitek egy kis farmot...
2017. nov. 18. 15:13
6/7 A kérdező kommentje:
Rangom*
2017. nov. 18. 15:14
7/7 anonim válasza:
Nem olvastam végig, és nem akarom elrontani a kedved de nem jelent semmit se. Elértem Dia 1-et ebben a szezonban, és még mindig vannak olyan gamek ahol silveres és bronzeosok ellen feedelek. Ugyan olyan ember az aki challengerben van mint aki bronze 5-ban, persze nem véletlen jutott el odáig, de ez még nem azt jelenti hogy minden gamebe mindenkit lever. Meg perse sokan azt képzelik hogy attól hogy valakinek nagy a rangja, attól mindenkit elfog verni, sohase feedel, és az enemy is kevesebbet sebez rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!