League of Legendsben mért van hogy számos bronzos Yasuot mainel?
Mert idióták. Yasouval az a baj, hogy sokszor hiába vered szarrá lanen elmegy farmolgatni kicsit gyűjt pár killt és nemsokára kétszintet rádver és 2 hitel. Persze csak ha az enemybe van. Ha a csapatodba kapod , kb 99% hogy az a lane bukik és az ellenfele fed lesz.
Amúgy nem értem én se, hogy minek hozzák állandóan azt a cancer szart. Játszani kb a yasou "mainek" 5%-a tud vele normálisan. Állj át a draftra és bannold. Én is átfogok állni arra.
És még valami, ha yasou van a meccsben abból rosszul fogsz kijönni általában.
Az emberek szeretnek inkabb komplexebb hosoket mainelni, es igy osszehoznak egy playt aztan a mechanika istenenek erzik magukat
Allitolag jobb egy lee sint mainelni mint egy egyszerubb jaxet pl, de en ezzel nem ertek egyet feltetlenul
Yasuo gondolom azert elvez elonyt emellett, mert hat japan meg szamuraj az meg milyen meno mar
Sok tizeves egybol ugrik
Nekem speciel a hossel nincs bajom
A mainjeivel van
Undoritoan viselkedett eddig mindegyik, akit lattam
Sot, ha a meccsben valaki csicska, meg gyerekesen viselkedik, akkor szinte biztos hogy a meccs utan a profiljat megtekintve nagy meglepetes er, mikor meglatom a lvl 7 440k mestersegpontos yasuojat :D
foleg miota bent van ez a level mutogatas a jatekban..
amikor megol es o tuleli 30hpval es akkor nyomogatja, mutogatja azt a szar ikont :D
Azért van bronzban olyan sok, mert alapszinten könnyű vele játszani, könnyen lehet hatalmas előnyt kialakítani. Megölnek 8x Yasuoval? Q-val farmolsz és pillanatok alatt el is tűnik a lanen a szint különbség. Emiatt népszerű pick bronzban.
Nagyobb szinteken már kevésbé fordul elő, mert ott már nehezebb normálisan használni. Főleg mióta a tornádóit nerfelték.
Ráadásul Yasuoval két picket lekötsz egyből. Egyet elvisz Yasuo, de kell mellé valaki, aki felökleli az ellenfelet, mert a tornádó nem mindig tudja fellökni az ellenfeleket, addig meg nincs ulti. Emiatt se népszerűbb annyira magasabb szinteken.
Yasuonak köze nincs a skill igényléshez.
Azért játsszák bronzba, mert:
-Nem kell farmolni tudni vele. 1 másodperc alatt eltöröl egy minion wavet mana nélkül
-Nem kell vele tudni játszani sem, hogy killt szerezz, mivel össze vissza csúszkálsz a pályán, akkor nagy eséllyel nem találnak el
+ passzív megvéd nagyon sok támadástól
+ ha el is kapnak van védőfal is
+ ha feedel is erős marad és lehet vele ölni
Ja meg "menő". Skillesnek tűnik ha ugrálsz ész nélkül. Ha eltolsz egy falat, ha felütsz egy ellenfelet a tornádóval. Vagy hogy futnak előle az ellenfelek, ami persze logikus mivel melee és rohadt nagyot sebez.
Diana mióta szénné nerfelt? Most kapott egy buffot nemrég :D
Amúgy lehet ragozni így meg úgy, egyszerűen csak menő sokak számára. Ez ugyanaz a jelenség, mint Overwatchban a sok Genji meg Reaper main. Sokaknak bejön a szamuráj-ugrálósdi, ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!