Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legendsben mért van...

League of Legendsben mért van hogy számos bronzos Yasuot mainel?

Figyelt kérdés
6300IP és már a játék kezdetén találkozol vele (peddig ilyenkor az alap, könnyed hősök hódítanak pl. Jax, Yi, Trist, Soraka... akik mellesleg egy kezdő szintjéhez és IPjéhez vannak igazítva :D) Komolyan nem értem őket, mi készteti ezeket a játékosokat hogy egy ennyire komplex karaktert mainolgassanak? (megérteném ha más- más hősök lennének, de mi ez a Yasuo őrület? a kedvenc meccsem egyike az volt amikor behozták ellenem MID- re epic skinnel ellátva :'D és a szénné nerfelt Dianammal elvertem)

2017. aug. 21. 08:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mert idióták. Yasouval az a baj, hogy sokszor hiába vered szarrá lanen elmegy farmolgatni kicsit gyűjt pár killt és nemsokára kétszintet rádver és 2 hitel. Persze csak ha az enemybe van. Ha a csapatodba kapod , kb 99% hogy az a lane bukik és az ellenfele fed lesz.

Amúgy nem értem én se, hogy minek hozzák állandóan azt a cancer szart. Játszani kb a yasou "mainek" 5%-a tud vele normálisan. Állj át a draftra és bannold. Én is átfogok állni arra.

És még valami, ha yasou van a meccsben abból rosszul fogsz kijönni általában.

2017. aug. 21. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Az emberek szeretnek inkabb komplexebb hosoket mainelni, es igy osszehoznak egy playt aztan a mechanika istenenek erzik magukat

Allitolag jobb egy lee sint mainelni mint egy egyszerubb jaxet pl, de en ezzel nem ertek egyet feltetlenul

Yasuo gondolom azert elvez elonyt emellett, mert hat japan meg szamuraj az meg milyen meno mar

Sok tizeves egybol ugrik

Nekem speciel a hossel nincs bajom

A mainjeivel van

Undoritoan viselkedett eddig mindegyik, akit lattam

Sot, ha a meccsben valaki csicska, meg gyerekesen viselkedik, akkor szinte biztos hogy a meccs utan a profiljat megtekintve nagy meglepetes er, mikor meglatom a lvl 7 440k mestersegpontos yasuojat :D

2017. aug. 21. 12:17
 3/14 A kérdező kommentje:
Most pépesített egyet Akali :'D az is ennyivel bírt, 7- es szinten :D Az sem tiszta hogy hogy tudják megszerezni vele? Oké, mindenkinek lehet rossz fightja, de a 0/8 15- nél már egész másról tanúskodik...
2017. aug. 21. 12:33
 4/14 anonim ***** válasza:

foleg miota bent van ez a level mutogatas a jatekban..

amikor megol es o tuleli 30hpval es akkor nyomogatja, mutogatja azt a szar ikont :D

2017. aug. 21. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Azért van bronzban olyan sok, mert alapszinten könnyű vele játszani, könnyen lehet hatalmas előnyt kialakítani. Megölnek 8x Yasuoval? Q-val farmolsz és pillanatok alatt el is tűnik a lanen a szint különbség. Emiatt népszerű pick bronzban.

Nagyobb szinteken már kevésbé fordul elő, mert ott már nehezebb normálisan használni. Főleg mióta a tornádóit nerfelték.

Ráadásul Yasuoval két picket lekötsz egyből. Egyet elvisz Yasuo, de kell mellé valaki, aki felökleli az ellenfelet, mert a tornádó nem mindig tudja fellökni az ellenfeleket, addig meg nincs ulti. Emiatt se népszerűbb annyira magasabb szinteken.

2017. aug. 22. 12:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Yahh... de hál' Istennek van egy Rakan nevű suport, aki nem is olyan ritka egy ilyeb cancer guy mellett. Utálom hogy hányszor vakkmódban játszom rögvest szembetalálom magam ezekkel. Nem is tudom hányadig olyan meccsemet játszom ahol még ez enemy is pickeli :D Olykor én csak azért szorítok hogy nálunk legyen a skilledebb
2017. aug. 22. 14:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Yasuonak köze nincs a skill igényléshez.

Azért játsszák bronzba, mert:

-Nem kell farmolni tudni vele. 1 másodperc alatt eltöröl egy minion wavet mana nélkül

-Nem kell vele tudni játszani sem, hogy killt szerezz, mivel össze vissza csúszkálsz a pályán, akkor nagy eséllyel nem találnak el

+ passzív megvéd nagyon sok támadástól

+ ha el is kapnak van védőfal is

+ ha feedel is erős marad és lehet vele ölni

Ja meg "menő". Skillesnek tűnik ha ugrálsz ész nélkül. Ha eltolsz egy falat, ha felütsz egy ellenfelet a tornádóval. Vagy hogy futnak előle az ellenfelek, ami persze logikus mivel melee és rohadt nagyot sebez.

2017. aug. 24. 08:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Rohadt nagyot? :'D szét is szopathatod a lane- on, mégis 60% HP- d rámegy a Q- jára :p
2017. aug. 24. 09:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Diana mióta szénné nerfelt? Most kapott egy buffot nemrég :D

Amúgy lehet ragozni így meg úgy, egyszerűen csak menő sokak számára. Ez ugyanaz a jelenség, mint Overwatchban a sok Genji meg Reaper main. Sokaknak bejön a szamuráj-ugrálósdi, ennyi :D

2017. aug. 24. 21:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Köze sincs már az egykori assasinhoz :p
2017. aug. 25. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!