Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legendsben mikor...

League of Legendsben mikor érdemes elkezdeni PVP meccseket játszani?

Figyelt kérdés

No hát mint az a kérdésből is kitűnik eléggé noob vagyok még pár hete játszom csak. Nagyjából odáig jutottam el eddig, hogy botok ellen beginner fokozaton nem elég szépen tudok öldösni, meghalni sem szoktam, de azt hiszem pvp játékban ez a szint még édeskevés. Most lvl 16 vagyok egyébként.

Szóval mi az a szint, ahol érdemes kipróbálni magam mások ellen, anélkül, hogy pofozógép lennék?

2017. aug. 17. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Minél hamarabb, hogy elkezdj fejlődni. Botok ellen nem igazán érdemes játszani ott csak a nagyon alapokat tudod megtanulni de semmi többet.

És amiatt ne aggódj, hogy rossz leszel hiszen a játék kb. ugyanolyan játékosokat dob be ellened mint te vagy.

2017. aug. 17. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Én az elejétől fogva csak pvp-ztem. Élvezetesebb. Más meg nem számít.

Amúgy tényleg egy szintűeket rak ellened, akik szintén kezdők.

2017. aug. 17. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Blind pick jó bármikor. Annyit érdemes betartani, hogy az új hőseidet először botok ellen leteszteled, amikor van időd elolvasni és értelmezni a képességeket.

Pvp-ben el lehet lesni trükköket a többiektől, de ez azzal jár, hogy a meccsek nagy részét bukni fogod:)

2017. aug. 18. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom, szerintem is kezdj el pvp-zni. Ha egy új hőst próbálsz ki, menj 1-2 bot meccset, majd mehet normálra. Hajrá! :)
2017. aug. 18. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!