Megvettem a fifa 10-et pc-re de nem volt benne ilyen kiskönyv mert álitólag azon vannak számok és azt bekel írni a telepítőbe leirnátok?
Figyelt kérdés
de ne linkeket mert nem nagyon értek az internethez2010. máj. 31. 18:35
1/9 anonim válasza:
na azt mar cseszheted ha nem adtam vele kiskonyvet
eredeti jatekok nem mukodnek hamis kulccsal
2/9 anonim válasza:
4Z7H-1SZE-DH0G-YEZ7-34RK-11S3-EVES-Z17E-HUE
3/9 A kérdező kommentje:
UROLSOVÁLASZOLONAK NEM HISZEM HOHYILYEN SOK CSAK 5 MEZŐ VAN
2010. máj. 31. 19:12
4/9 anonim válasza:
az hogy lehet hogy nem volt benne kiskönyv? mikor vetted esetleg nemvolt felbontva a játék mert én már halottam olyanról hogy loptak ilyen reg kódokat eredeti játékokból :S szerintem vigyed vissa a játékot ahol vetted. talán adnak másik példányt.
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon messze vab az a hely ahol vettem és nen fogok ezért visszamenni na valaki irja le léci
2010. máj. 31. 20:01
6/9 anonim válasza:
DE figyelj ez nem olyan egyszerű mert minden példányhoz külön regisztrációs kód van vagy serial kód szóval ha más megadja neked akkor ő nem fogja tudni használni szóval szerintem csináld azt amit az előbb írtam vidd vissza még ha messze is van vagy próbáld meg eladni vagy nem tudom találd ki.
7/9 A kérdező kommentje:
jah értem bocs akk kur*ára átba*ak :/ :@
2010. máj. 31. 21:48
8/9 anonim válasza:
Ez valami falusi videogame bolt?d
9/9 anonim válasza:
hát seszheted mert inkább tescoba vedd meg ilyen hejeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!