Te szedtetek mar össze barátnőt, lányok esetében barátot lolon? Vagy hallottatok mar ilyenröl?
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 23:40
12/13 anonim válasza:
Igen nekem volt egy fél évig tartó kapcsolatom egy fiúval, akit lolon ismertem meg :D
Távkapcsolat volt, sajnos csak ritkán tudtunk találkozni, végül emiatt is mentünk szét.
13/13 anonim válasza:
Sőt volt olyan guild társunk csaj, aki elősször járt a guild masterrel, aztán a raid leaderrel, majd végül a main tankkal... egyszer este mondta, hogy unatkozik, úgy elmenne bulizni, elvittem... bepróbálkoztam nála, és azért koptatott le, mert komolytalan játékos vagyok a wowban... fél évvel később, mikor raid leader lettem, meg folyamatosan pedzegette, hogy menyjünk el megint bulizni... ritka beteg egy elme volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!