Pontosabban mik a gépigények ahhoz hogy fusson a gépen a SeeMTA?
Figyelt kérdés
3G ram, 332 bites opeerációs rendszer,intel core2 dou videokártya..gonddolom ezek mellett nem igen futna el.2017. nov. 12. 16:16
1/5 anonim válasza:
Ember... a core 2 duo egy processzor nem egy videókártya...
amúgy a v2-n talán tudnál játszani
2/5 anonim válasza:
ja és nem 332 bites op rendszer, hanem 32 :D :D :D :D D: D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D D:D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :D :D D: :D :D :
3/5 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést :D elosszor is az 32 akart lenni,csak a billentyűzetem elég szar és sokszor kettőzik...a másik peddig az hogy nem viddeeokartyat akartam oddairni :D nem vagyok egy szamitogeep zseni ezt alairom
2017. dec. 3. 12:27
4/5 anonim válasza:
Egy I5-el simán fut 50-62fps között. Egymagos teljesítménynek kell nagynak lennie.
5/5 A kérdező kommentje:
értem...hát laptopom van,úgyhogy a kovetkezo h kivagom a francba :D
2017. dec. 18. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!