Kaptam a gépemhez egy wow-os DVD-t amire GAME DVD2 van írva. Ez most, akkor pontosabban milyen része is? Alap lenne?
Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 07:52
1/7 anonim válasza:
Nálad nem hiányozna a " GAME DVD1" lemez? :-)
2/7 anonim válasza:
Lényegtelen. Gondolom már rég fiókhoz van kötve a dvd szóval nem jó semmire.
3/7 A kérdező kommentje:
ezért kérdezem mert nem értem hogy ez most mi és tudom hogy van 1is de akkor mért adták csak a 2-t?:/
2016. nov. 2. 09:02
4/7 anonim válasza:
#3: Mert már nincs rá szüksége. Nyugodtan kidobhatod, semmi haszna.
5/7 A kérdező kommentje:
Látom nem tudsz olvasni:) látsz olyat, hogy "kérlek csak baromságokat írjatok"?mert én rohadtul nem:D hülyének meg mást nézz köszi:*
2016. nov. 2. 10:34
6/7 anonim válasza:
#5: Te mi a rákról beszélsz? Nem tudom, ki adta a gépedhez azt a "wow-os DVD-t", de a World of Warcraft alapjáték dobozában 2db DVD van, mindkettő kell a telepítéshez, ha lemezről akarod felrakni. Ezután a lemezeket nyugodtan eldobhatod, mert a WoW-hoz kell egy battle.net account, a jövőben innen fogja letölteni a frissítéseket. Internet és előfizetés nélkül a WoW 2. számú DVD-je SEMMIT sem ér, maximum poháralátétnek jó.
7/7 Alighanem19 válasza:
#5: Arról nem a válaszolók tehetnek, hogy fogyatékos vagy, és nem vagy hajlandó megérteni a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!