Mi lehet a gond a Far Cry 4-emmel?
Figyelt kérdés
Feltelepitettem a Far Cry 4-et, rendben hosszú várakozás után kész volt a telepítő, aztán elinditottam és bejott a logója meg minden de a játéknal csak fekete kép van. Mi lehet a gond?2017. nov. 7. 17:00
1/3 anonim válasza:
Ellenőriztesd a fájlok épségét a steam-en, vagy az uplay-n keresztül. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor vga driveren gondolkodnék. Esetleg directx, vagy ilyesmi... Nálam a steam file ellenőrzés szokott segíteni. :)
2/3 anonim válasza:
Ha torrentes a verziód, és 2 magos a processzorod, az is lehet probléma:
A FarCry4 volt az egyik első húzó játék azok közül, amik tudatosan ki akarták írtani a 2 magos processzorokat a piacról, legalábbis ami a játékokat illeti. Nem indultak el 2 magos procival, mert bekódolták őket. Később ezt hackerek kiszedték, és vígan futkosott a játék egy erősebb C2Duoval akár...
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt én értem,leszedtem hozzá a Dual Core Extr. Injectort de azt mikor megpróbálom elindÍtani nem jön be. [Pentium G4400 proci]
2017. nov. 10. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!