Irelia rework? De miért?
Mot tudtam meg, hogy reworkolni fogják. Ez nagyon gáz.
Már a Xin reworkkel tönkre vágták a main jubgelesemet, most a main topposom következik.
Egy viszonylag keveset játszott hős, de a rework nem megoldás.
Ugyanaz lesz mint Urgot vagy Evelyn 1 hétig mindenki viszi, aztán havonta kétszer ha látod majd.
A kevés Irelia mainnek meg elcseszik a champjét. Úgy jó, ahogy van.
Vele sikerült kijutnom silverbe és vele akartam goldba jutni s8-ban, hát ennek vége. Legkedvesebb champem megy a levesbe. Gg riot .
Irelia mocskos erős, még most is, viszont a régi tonnányi nerf-fel kb tönkretették és már kevesen viszik a plusz buff ellenére.
Abban bíznak, hogy így visszakerül az aktívabb toposok közé. De ha megnézed a régi xerath is brutál volt, csak rettentő sok skill kellett hozzá, a mostanihoz már kevesebb. Xin megint olyan, hogy so-so. az E-re kapta a speedet, szóval creep nélkül nincs tower split push, de ha arra jön az ellenséges lane még mindig lehet csapatni.
A q-n kívül minden spellje más lesz, tehát valószínűleg elveszik az a feelingje a champnek ami most van.
Nem tudom, ha kitaláltak 3 spellt meg egy passivot miért nem agyalnak tovább és csinálnak egy új champet.
A rework után kb egy-két hétig mindenki viszi aztán vissza megy a sűllyesztőbe.
Xin meg nem lett nehezebb semmivel csak a dmg-e szégyen a régihez képest.
Silveres vagyok. A fejlesztő csapat tagjai szerinted challengeresek mind? Megsúgom nem. Szerinted egy bronzos nem ér annyit mint egy diás mondjuk?
Megsúgom ezt is. Ha bronzos pistike többet költ a játékra mint challengeres zolika, akkor szerinted ki tesz többet a játékhoz.
Na mindegy is. Aki nem maineli Ireliát az sose fogja fel majd, hogy miről beszélek.
Irelia jól összerakott champ, sajnálni fogom, ha a stílusát megváltoztatják. Versenyeken régebben gyönyörű játszmákat nyomtak vele.
Túl sok hős van már, és így tudják megoldani, hogy örüljenek a játékosok az új champeknek, meg ne is legyen több champ.
"Ha bronzos pistike többet költ a játékra mint challengeres zolika, akkor szerinted ki tesz többet a játékhoz."
Attól még miért lenne jobb a másiknál mert többet fordít rá anyagilag a játékra? Lehet pl. egy másik játékos is ráfordítana a játékra többet, csak nem tud/nem engedheti meg magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!