LoL: nektek nem hiányzik néhány régebbi, rework előtti hős?
Figyelt kérdés
Nem játaszom annyira rég óta, de én szívesen mennék pár meccset pl. a régebbi Ryze-zal, vagy LB-vel2017. júl. 18. 20:36
1/12 anonim válasza:
De, ezért is hagytam ott a játékot több év után. Rohadtul nem korrekt, hogy belefektetek több száz órát egy hősbe, aztán kinyírják, mert nem tudnak balanszolni/nem játszák elegen.
2/12 anonim válasza:
de
nekem a legjobban hianyzik WW, Tristana,
3/12 anonim válasza:
Szerintem általánosságban elég jó kis reworkoket raknak össze újjabban. Nekem egyedül az AP Kogmaw mid hiányzik :)
4/12 anonim válasza:
Az nem jó, mint amit más is leírt.
Megtanultam már jól használni a régieket, erre meg eljönnek azzal hogy eltörlik és teljesen újat csinálnak belőle.
Akkor miért tanultam meg őket használni? Ez idegesítő.
Ezért tartom jobbnak, ha új champaket csinálnak inkább, vagy ha szimplán tweakelnek pár számot, ha valami nem jó.
6/12 anonim válasza:
Én lekakilom a rework hullámot, nekem a régi LoL hiányzik. Mikor nem az döntötte el a meccseket, hogy mit pickeltél, hanem az egyéni skill számított. Ma már mi van? Bepickelitek a megfelelő champeket, akkor esélytelen veszítenetek. Régen tényleg több teret engedtek a kreatívitásnak a készítők, több volt az egyedi build, stb. Ma meg már mi van? Mindenki ugyanazokat a champeket pickeli, ugyanazokat a buildeket, stb. Versenyeknél meg kb. hónapokig ugyanazokat a champeket látod csak.
7/12 anonim válasza:
Utsó, miről beszélsz? Olyan Broken champek voltak régen a játékban, hogy csak néztél. Most kb balanceoltabb a játék mint valaha, High Diamond alatt gyakorlatilag bárkivel lehet aratni...
8/12 anonim válasza:
régi Soraka, ezerszer jobb volt, sokkal univerzálisabb, élvezhetőbb volt
9/12 anonim válasza:
Régen egyáltalán nem voltak brokenek a champek, ott kevésbé döntötte el a meccseket 1-1 champ pickelése, mint most.
10/12 anonim válasza:
Hát én S3-ban kezdtem a játékot, akkoriban Kassadin vagy egy évig insta-ban volt minden elo-ban meg az assasinok úgy általánosan elég op-k voltak. Még régebbi időkből láttam videókat pl a régi TF-ről aki iszonyat op vol, de másokról is. Mindig voltak aktuálisan erősebb champek, igen, most is akadnak, de így nem egészen értem miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!