Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen PC-s játékokkal játsszak?

Milyen PC-s játékokkal játsszak?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak ülök a gép előtt,és nem tudok mivel játszani. Esetleg tudtok adni néhány ötletet? Amikkel eddig játszottam: Minecraft,Sims 4,Life is Strange, Cs:go,FIFA, Rocket League,Metin2, NW2Online, GTA San Andreas, MTA, Town of Salem, Need for Speed,The Forest. Valami olyan játék kéne,ami le tud kötni, az se baj,ha több játékos,és lehetőleg ingyenes legyen. (A grafika is ha lehet,legyen jó,mert azokat jobban szeretem)

2017. okt. 30. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
hali pl ott a fortnite olyan mint a pubg csak ingyenes de ha gondolod szedd le a discordot priviben leírom neked a nevem felveszel és akkor dumálunk és adok pár tippet esetleg aztán ha van olyan multi ami bejön nyomhatjuk együtt is.
2017. okt. 30. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
talán menny ki és fedezd fel az új világot ;)
2017. okt. 30. 13:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

2-es: Hidd el töltök elég időt kint de ha gépezni szeretnék már nem tudok mivel játszani. Csak hétvégenként egy kis kikapcsolódásnak szoktam tekinteni a gépezést,nem vagyok függő. ;)

A probléma csak az,hogy nincs mivel foglalkoznom a gépen,és szeretnék belemerülni egy-két játékba ha van egy kis időm,mint régen.

2017. okt. 30. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
2 a lehető legnagyobb hülyeség amit írsz azért mert valaki szeret játszani és így kikapcsolódni az még nem függő, ettől lehet baráti köre kimozoghat dolgozhat semmit nem akadályoz. Az ilyen feltételezésekkel csak magadat minősíted ne magadból indulj ki, elhiszem hogy szar az életed, de a kérdés nem ez volt inkább ne írj semmit ha nem tudsz értelmes választ adni.
2017. okt. 30. 15:01
 5/6 Hubbera ***** válasza:
Ingyenes a legtöbb MOBA: Heroes of the Storm, Dota 2, League of Legends. Ezen felül ott a World of Tanks/Warships/Airplanes azok is ingyenesek.
2017. okt. 31. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. nov. 1. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!