Szerintetek melyik legyen?
Figyelt kérdés
Szerintetek a zelda breath of the wild-ot vagy a Super Mario Odyssey-t vegyem meg?2017. okt. 29. 14:09
1/6 anonim válasza:
A Mariot még nem vettem meg, de a Zelda nálam bent van minden idők 5 legjobb játéka között, márpedig 32 éve játszom videojátékokkal.
2/6 anonim válasza:
Én spec jobban szeretem Link kalandjait, bár anno Wii-n a Super Mario Galaxy is nagyon jó volt :)
Nem tudod esetleg kipróbálni őket még a vétel előtt? Mondjuk egy haverodnál?
A Breath of the Wild-ot WiiU-n játszottam végig, nagyon tetszett, bazi nagy a térkép, és érdekesek a sidequestek is! Nálam 10/10-es a játék!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem tudom kipróbálni. Egyik barátomnak sincs.
2017. okt. 30. 09:01
4/6 anonim válasza:
Super Mario Odyssey játékot ajánlom hétvégén öcsémnél nyomtuk és nagyon király szerintem!
5/6 Krisipoke válasza:
A Zeldát végigjátszottam, imádtam. A Mario-t most játszom, eddig fantasztikus.
Szerintem itt az egyetlen helyes válasz az, hogy mindkettőt. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mindkettőt tervezem, de melyik érdemes előbb megvenni?
2017. nov. 2. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!