Milyen gamer notebookot ajánlanátok 300 ezerig? 15-ös legyen a képernyő max.
vagy 1060
Kérdező! Árukeresőn állítsd be az elvárásaidat és kész.
Kérdés: Mi okból gondolkozol laptopon?
Az ilyenekben csak a hordozhatóságot fizeted meg, s feleannyit se tud mint egy vele megfelelő árból összerakatott gép.
Mivel tisztába vagyok/tapasztaltam is a laptopok korlátait. A hordhatóságon kívűl semmi előnye.
Az asztalinak meg ha valami baja is van (ami ritka nálam) egyből rendelek bele s kicserélem azt amit kell.
Én grafikai progikhoz és mmo-hoz használom.
A hordhatóságon s a könnyebb áthelyezéshez nemrég terveztem egy praktikus összehajtható asztalt. Az helyett, hogy laposban gondolkodnék.
Átadtam a kivitelezőmnek a rajzokat.
Kb 25cm széles, 60cm mély,70cm magas az egész összecsukva s van hely venne a pc-nek, táblamonitornak és egyéb hozzá tartozónak meg a rajz eszközeimnek. Szétnyitva pedig kap levegőt a gépház...nem úgy, mint a retek "számítógép asztalnál"... Kb bedobozolva lenne a gépház a neki szánt helyen, látszik olyan emberek terveznek, akik nincsenek tisztába dolgokkal. (nem én vettem az asztalt xD)
Kíváncsi vagyok mi okból gondolkozol laptopon. S hidd el az emberek jótanácsnak mondják, hogy ne válaszd.
De volt olyan ember is gyakorin, aki videozgatásra meg fb-ra akart gammer laptopot xD
Te dolgod veszel-e, de mint látod nem javasoljuk. Pc szerelőm se kedveli, nem egyszer kellett közölnie az illetőkkel, hogy bocsesz kuka, mert olyan szállt el benne.
Mesélni szokott; volt hogy a tulajnak átadta az meg nyélből földhöz bszta xD
Asus GL502
Notebook.hu-n most akció is van 0thm és olcsobbak is.
Habár több mint 300 ezer de 24 hónapra veszed akkor van időd összeszedni a maradékot. Persze nem tudom hány éves vagy.
Ha megtetszik akkor mindképp hívd fel őket mert elég érdekesen vannak felrakva a gépekről a specifikáciok.(a lényeg, hogy az 1070 el szereltet vedd, de azért kérdezz rá)
23 éves vagyok, van egy Acer Predator asztali gépem,ezért kell notebook,hogy hordozzam mindenhová...
Utolsó köszi az ajánlatot :) meggondolom,nem olcsó :/
Még a asus zenbook pro ux550 tudom ajánlani.
Habár az papíron nem gamer, de ugyan annyiba kerül mint a gl502
Vga-t leszámítva (csak 1050/1050ti) szinte megegyezik és közben vékony,könnyű és meglepő de jó az aksi ideje a tesztek alapján. 7-8 óra netezés/videó nézés.
Ha nem sürgős akkor 1 évet várnék mert simán elképzelhető , hogy az ux550 is kap egy 1070-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!