Miért rúgott ki?
A Payday 2-ben csatl. a lobbyhoz erre kirúg azzal az üzenettel hogy "You have neen banned by the host and kicked from the game" pedig nem csalok nincs semmilyen modom semmi akkor mi a f*****rt rúg ki?
Eddig simán ha kirúgtak csak ezt írta "You kicked from the game"most mi változott nem csináltam a játék fájlaival semmit.
Néhány nappal ezelőtt csak a "Kirúgtak a játékból". A mostani frissítések miatt, most már bannolni is lehet. Ez volna a "You have been..."
Ha már lesz néhány órád a játékban, akkor látni fogod, hogy mik azok az indokok, ami miatt valaki ki lesz dobva.
1. válaszadó: Én II-85-ös szintű voltam ő meg csak I-65 annyit láttam mielőtt kirúgott.
2. válaszadó: 194 órám van a játékban tudom a profikhoz képest kevés de mint az előző mondatomba láthatod nagyobb szintű voltam.
Köszönöm a válaszokat
Meg is nyugodtam.
(hogy nem vagyok cheater mert nem is vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!