Haverokkal szoktam játszani mindenfélét, nekem jobb a gépem mint a övéké és minden játékban több fps-em is van mint nekik, de CSGO ban nekik 2 ször anyi fpsük van ez miért van?
Imádom, amikor emberek azon túráztatják magukat, hogy mennyi az fps.
30 felett NEM LÁTOD !!!!!
Minden e feletti érték felesleges energiapazarlás.
Mint az UVaktív hűtőfolyadék.
De ha gondolod, nyugodtan idegesítsd magad halálra a kérdés miatt.
#1: "30 felett NEM LÁTOD !!!!!
Minden e feletti érték felesleges energiapazarlás. "
Könyörgöm, ne terjesszétek már ezt a baromságot! Láttam már 24, 30, 60, 120, 144 FPS-es verzióban is, mindegyik csak mítosz. Tegyél egymás mellé egy 60Hz-es és egy 144 Hz-es monitort, és futtasd rajtuk ugyanazt a játékot mondjuk 200 FPS-el! Ha nem vagy látássérült, ordító lesz a különbség.
Ha értelmes választ vársz, nem ártana egy pontos konfigot adni, mind a te mind a haverjaid gépeiről.
Egyébként meg a felbontás, grafikai beállítások is elég sokat számítanak, ha náluk pl ugyan az a proci van, de kisebb felbontáson játszanak, már több FPS-ük lesz, mivel a CS:GO még mindig a processzort terheli első körben low-medium grafon.
A több FPS-nek meg nem feltétlenül megjelenítési előnye van, hanem folytonossági, ugyanis hiába 60 hertz-es a monitor, ami 60 fps-t tud megjeleníteni, 200 fps-nél a gép a beérkező jeleket is 200x nézi, így az egérmozgatás például sokkal simább és precízebb lesz.
Játszottam én már cs:go-t fix 60 fps-sel és nem bírtam eltalálni semmit, mert a lekorlátozott adatbekérés miatt az egész mintha laggolt volna, nem tudtam normálisan rávinni az egeret stb.
Ha nagyobb felbontáson játszol, az jobban terheli a videokártyát, innentől kezdve mivel kb azonos videokártyákról beszélünk, te jobban terheled a sajátodat, innen jön a kevesebb fps.
Ettől függetlenül az alpári, paraszt viselkedésed mellé normális válaszokat várni elég nagy pofátlanság, bár lehet suttyóföldén, ahova bekötötték épp a netet így megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!