Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW-os kérdések?

WoW-os kérdések?

Figyelt kérdés

Meg tettszett a World of Warcraft világa, pontosabban a HS-en keresztül ismertem meg, és nagyon bejött. Lenne itt pár kérdésem a Wowwal kapcsolatban.

- Mennyire populáris ? Érdemes e még időt és pénzt ölni bele, tekintve hogy 2004ben jött ki, és talán leágazóban van a játék?(!)

- Melyik szerveren érdemes elkezdeni? Hordás lennék az biztos, és lehetőleg sokan legyenek rajta (magyarok).

- Egy átlagos raid mennyi ideig tart? Max szinten, vagy nem tudom hogy vannak csoportba véve.

- Hallottam hogy van a wowhoz mobil alkalmazás, amivel ellehet indítani küldetéseket, stb. Ez mennyire igaz?

Köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 25. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Most a legionnak egész nagy sikere volt. Van pár szerver ahol dominálnak a Magyarok, de teljes magyar szerver nincs. Vannak hosszabb rövidebb raidek. Wotlkban 6-7 óra volt egy nagyobb raid, de a későbbi kiegekben ez csökkent
2017. okt. 25. 09:55
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Hallottam hogy van a wowhoz mobil alkalmazás, amivel ellehet indítani küldetéseket, stb. Ez mennyire igaz? "

Van egy Wow Legion nevű alkalmazás, ahol az ún. segítőket lehet elküldeni küldetésekre, amit amúgy is megteszel a játékból.

2017. okt. 25. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég populáris, én legalábbis nagyon régóta játszom, sok szünettel.

Mindegy melyik szerveren kezded, mindenhol vannak magyarok, bár én még nem hallottam olyanról, ahol több van.

(Pfff, hordás. :D Bocsi :3 )

Tényleg változó, hogy mennyi ideig tart egy raid, de bármikor kiléphetsz és például másnap más csapattal befejezed. Meg ugye a raid finder sokat segít, egy-egy boss elé is be tud dobni, úgy hogy a többit nem kell megölni, de ez csak normalban van. HC az group-os.

A mobil alkalmazást már megválaszolták, én sosem használtam, nekem általában be van nyomva a gépem és megnézem onnan, és annyira függő sem vagyok, hogy ne bírnám ki anélkül, hogy tudjam, mizu :D

2017. okt. 25. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Magyar hordásokat keresel? Csakis a Ragnaros akkor [link]

A raid hosszúsága erősen változó, vannak akik végigcsapják 1-2 óra alatt, vannak akik hetente többször mennek le ugyan oda, mert sokszor meghalnak.

2017. okt. 25. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ui.: A linkelt klánok listaja csalóka, sok klán már megszűnt, átalakult stb...
2017. okt. 25. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!