WoW-os kérdések?
Meg tettszett a World of Warcraft világa, pontosabban a HS-en keresztül ismertem meg, és nagyon bejött. Lenne itt pár kérdésem a Wowwal kapcsolatban.
- Mennyire populáris ? Érdemes e még időt és pénzt ölni bele, tekintve hogy 2004ben jött ki, és talán leágazóban van a játék?(!)
- Melyik szerveren érdemes elkezdeni? Hordás lennék az biztos, és lehetőleg sokan legyenek rajta (magyarok).
- Egy átlagos raid mennyi ideig tart? Max szinten, vagy nem tudom hogy vannak csoportba véve.
- Hallottam hogy van a wowhoz mobil alkalmazás, amivel ellehet indítani küldetéseket, stb. Ez mennyire igaz?
Köszönöm a válaszokat!
"Hallottam hogy van a wowhoz mobil alkalmazás, amivel ellehet indítani küldetéseket, stb. Ez mennyire igaz? "
Van egy Wow Legion nevű alkalmazás, ahol az ún. segítőket lehet elküldeni küldetésekre, amit amúgy is megteszel a játékból.
Szerintem elég populáris, én legalábbis nagyon régóta játszom, sok szünettel.
Mindegy melyik szerveren kezded, mindenhol vannak magyarok, bár én még nem hallottam olyanról, ahol több van.
(Pfff, hordás. :D Bocsi :3 )
Tényleg változó, hogy mennyi ideig tart egy raid, de bármikor kiléphetsz és például másnap más csapattal befejezed. Meg ugye a raid finder sokat segít, egy-egy boss elé is be tud dobni, úgy hogy a többit nem kell megölni, de ez csak normalban van. HC az group-os.
A mobil alkalmazást már megválaszolták, én sosem használtam, nekem általában be van nyomva a gépem és megnézem onnan, és annyira függő sem vagyok, hogy ne bírnám ki anélkül, hogy tudjam, mizu :D
Magyar hordásokat keresel? Csakis a Ragnaros akkor [link]
A raid hosszúsága erősen változó, vannak akik végigcsapják 1-2 óra alatt, vannak akik hetente többször mennek le ugyan oda, mert sokszor meghalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!