GTA Online kezdő kérdések. Tudnátok segíteni?
Sziasztok, pár kérdésem lenne a GTA Online-al kapcsolatban. Most kezdtem nemrég és még nem értek pár dolgot:
1, Úgy tudom a Caps Lock valami akció gomb és belehet oda állítani kaját. Sokszor gondban vagyok, hogy majdnem meghalok pl küldetésben vezetés közben és nem tudok egyszerre vezetni, meg a snacket is betölteni az inventoryből. Tudjátok esetleg, hogy kell gyors gombra állítani?
2. Érdemes ha meglesz az 1 millióm hogy elkezdem ezeket az auto exportos dolgokat? Azt lehet csinálni egyedül is nem? Láttam egy csávót, aki kampós helikopterrel szedte őket össze, az azért gyors módszer. Én csak futkározni tudnék az elején, de ha viszonylag jól fizet, szívesen csinálnám, mert ez legalább biztos pénz. Idegenekkel küldetést csinálni sokszor sokáig tart, ha mindig meghalunk és csak 8-12k-t fizet általában. Versenyezni meg nem tudok, mivel nincs még tuningolt gépem, plusz a pályákat se ismerem annyira. Onnan csak 3-7 ezer szokott összejönni.
3, Most 23-as vagyok. Van esetleg Heiston kívül más lehetőség amivel pénzt lehet gyorsan gyűjteni vagy amire érdemes spórolni?
4, Ezek a hangárok, bunkerek meg klub házak mire valók?
5, Láttam, hogy lehet valami motoros bandát is alapítani meg valami céget is ezekről mit lehet tudni?
Köszi előre is.
1 nem a caps lock másra való
2 az autós céges-ceos dolog jó
A mitorklubb, hangár nem jó szarul fizet.
A bunker jól hoz olyan mint a cég.
Az autós biznisznél véletlenszerű a mission, az egyik a helikopteres.
Amúgy jelölj be gtaban(barátnak) vissaigazollak és játszhatunk együtt.
Meg tanítalak szívesen mindenre, profi vagyok. A navem error13660 (ui. Ha valamit nem értesz vagy akarsz valamit nyugottan írj vissza itt. Vagy gtaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!