Hogyan tudnám megtartani telefonon egy jatékba az ELŐZŐ játékomat?
Figyelt kérdés
A Gardenscapes nevü játékba 501 es szinten voltam de tönkrement az előző telefonom. És igy masik ezközről léptem be és szerencsere kiirta hogy "load game" vagy "continue current game" de ha a load game re megyek kiirja hogy irjam be a comfired szót DE akkor ott van hogy current game will delete and start the new... magyarul akkor most az 501 est törli le? Mert a current game jelentese jelenlegi2017. okt. 23. 23:23
1/3 anonim válasza:
A current game alatt szerintem azt érti amit jelenleg játszol, vagyis az 1-es szintűt és nem a 501-est
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! vissza tudtam hozni az 501 est :D
2017. okt. 27. 14:11
3/3 anonim válasza:
Szia! Hogy sikerült? Mert én ugyanígy vagyok a homescapes-el,de nekem nem ajánlott fel semmit.😔 És én már az 1388-as pályánál tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!