Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim-ban az utolsó küldetést...

Skyrim-ban az utolsó küldetést hanyas szinten érdemes megcsinálni?

Figyelt kérdés

16-os vagyok, és most jutottam el oda hogy végleg legyőzzem Alduint miután elvisz a másik sárkány arra a helyre. na itt csak az a baj, hogy a Lydia sem jöhet, így teljesen magamra maradok, ráadásul amint odaértem rögtön megtámadott egy sárkány, és egész végig földön maradt ami csak azért okoz nehézségét, mert amint mondjuk egy oszlop mögül kijövök, már fújja rám egyfolytában a tüzet. nincs rá lehetőségem hogy egyáltalán úgy megközelítsem hogy ne vigye le teljesen az életem a tűzfujásával, mivel egyáltalán sem száll.

eddig csak ez az egy próbálkozásom volt, azt hittem hogy amint odavisz a sárkány rögtön Alduinnal kell küzdenem, nem hogy még előtte egy egész kb váron, meg más sárkányokon kell átküzdenem magam.

ti hányas szintén ajánljátok hogy megcsináljam? vagy ha most, akkor milyen taktikával?

2017. okt. 23. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Kb. tökmindegy. Skyrimban az ellenfelek együtt szinteződnek a játékossal. 16-os szint elég alacsony, szóval valószínűleg még nem kell tartani Draugr Death Overlordoktól és sárkányból sem hiszem, hogy jönne magasabb szintű Blood Dragonnál. A Skyrim harcrendszere sem egy taktikus valami. Ha van nálad elég health potion, akkor nem lesz gond. Ha van nálad resist fire és resist frost potion, plusz a választott fegyveredhez fortify potion, az megint könnyít. Ledobhatsz egy Atronachot és elsüthetsz egy mage armor spellt, valószínűleg ezen a szinten az Ironflesh a legerősebb, amit ismersz. A shoutokról sem árt nem megfeledkezni. Az Elemental Fury és az Unrelenting Force, amit leginkább érdemes használni.
2017. okt. 23. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
okés köszi!:) végül folytattam, és lehet hogy csak mert nem igazán volt egész végig se potim, se kajám (sajnos elcsesztem hogy csináltam/vettem health potit előtte), de elég sokszor meghaltam. nem tudom ez mennyire normális ennél a résznél:") igazából a legnagyobb baj hogy több, gyors sok ellenfelet rak be egy részhez, azt se látom hogy jött mégegy, csak annyit hogy hiába ütöm ami előttem van, extrán erős ütéseket kapok. de egynenként is meglepően nagy a damage-ük rajtam egyes ellenfeleknek. plusz aztán meg volt ez a sárkány pap aki totál overpowered volt. és ha az nem lett volna elég, most megint van két sárkány, a frost dragon, meg egy másik és most őket kéne legyőznöm.. fúha azért nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény lesz ez a rész. pedig eddig nem volt gondom a játékban
2017. okt. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!