Skyrim-ban az utolsó küldetést hanyas szinten érdemes megcsinálni?
16-os vagyok, és most jutottam el oda hogy végleg legyőzzem Alduint miután elvisz a másik sárkány arra a helyre. na itt csak az a baj, hogy a Lydia sem jöhet, így teljesen magamra maradok, ráadásul amint odaértem rögtön megtámadott egy sárkány, és egész végig földön maradt ami csak azért okoz nehézségét, mert amint mondjuk egy oszlop mögül kijövök, már fújja rám egyfolytában a tüzet. nincs rá lehetőségem hogy egyáltalán úgy megközelítsem hogy ne vigye le teljesen az életem a tűzfujásával, mivel egyáltalán sem száll.
eddig csak ez az egy próbálkozásom volt, azt hittem hogy amint odavisz a sárkány rögtön Alduinnal kell küzdenem, nem hogy még előtte egy egész kb váron, meg más sárkányokon kell átküzdenem magam.
ti hányas szintén ajánljátok hogy megcsináljam? vagy ha most, akkor milyen taktikával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!