Steames játék visszaadása?
a webshopban nem veszik vissza
Steam is tudtommal csak akkor adja vissza a pénzt 2 óra játékidő előtt ha a Steamen vásároltad, aktivált kulcsnál szerintem nem él ilyen lehetőség
Nekem tavaly visszafizettek egyet úgy, hogy már több mint 1 hónapja megvolt. Igaz kb 1 órát toltam csak vele.
Külön kellett írnom egy emailt amibe elmagyaráztam, hogy gép problémám volt (ami igaz is volt) stb ami miatt nem tudtam játszani és ennyi. Jóval több időbe telt mint egy sima refund, de nem volt vele gond.
#5 jó hat ez support fuggo is
Emlekszem mikor az originen ingyen adtak a sims 2 ultimate edition egy hétig még hónapokkal később is belehetett szerezni, csak szerencse kellett hozzá hogy olyan supportot fogj ki aki elhitte ha azt mondtad neki hogy te beraktad anno a konyvtaradba mikor elt a lehetoseg megsem jelenik meg az origineden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!