Test Drive Unlimited-be hogy tudok autókat bemásolni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem több száz autót a TDU játékhoz és mindegyiket be szeretném másolni. Néztem youtubeon tutorial videókat, de ott csak az van, hogy kell lecserélni autókat. Én viszont azt szeretném, ha az összes autó, amit letöltöttem benne lenne. Innen töltöttem le az autókat: [link] Sajnos oroszul van így nem értem a leírást. Nagyon király lenne tudna valaki segíteni ebben. Köszi2017. okt. 15. 16:19
1/1 Nightwing evil válasza:
Nem játszok a játékkal és nem is értem mire gondolsz. Ha a letöltött autókat akarod a játékba akkor talán:
Megkeresed az autónak a fileját és áthúzod abba a mappába ahol az autó fileok vannak (ha nem értesz: elmész a játék mappáihoz kikeresed hol vannak az autók pl.car01 és áhúzod a letöltött filet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!