Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Elder Scrolls®...

The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited?

Figyelt kérdés
Szóval szeretném ezt a játékot megvenni mert le van árazva steamen elsősorban megéri e a 10 eurót jó játék-e mert az eddigi TES-okat szerettem nagyon második ha jól hallottam ez a játék már nem havi fizetős csak megveszed és kész ez igaz?

#online #Skyrim #Elder Scrolls #Steam #The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited
2016. nov. 25. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
én is akciósan vettem meg a héten, nekem megérte. a gold edition jobb lett volna, de az sajnos 3x többe kerül mint az alap játék. igen, mostmár csak megveszed, nem havonta fizetős.
2016. nov. 25. 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt csak meg kell venni és játszhatsz vele.

Viszont annyira nem akartak elszakadni a pénztől, ezért már 4 DLC is kijött hozzá, természetesen mind fizetős.

Szerintem mindenképp a Gold-ot vedd, az is le van tolva és annyit megér (mikor darabját 25 euróért nyomták be, na az nem).

Nekem személy szerint nagyon tetszett, de már nincs nagyon időm MMORPG-kre, ezért ott hagytam.

2016. nov. 25. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Megfigyelésem szerint főleg azoknak tetszik, akik amúgy nem szoktak MMORPG-vel játszani, csak simán Elder Scrolls rajongók. MMO-nak eléggé közepes.
2016. nov. 25. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!