Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megfelel a tételeimnek az...

Megfelel a tételeimnek az Elder Scrolls Online Unlimited Tamriel (több info lent)?

Figyelt kérdés

Megfelel a tételeimnek az Elder Scrolls Online Unlimited Tamriel (több info lent) ?

- A mikrotranzakció nem folyásolja be nagyon a játékélményt!

- Attol hogy én példaul Aldmeri Dominion csatlakoztam el tudok menni például Morrowind-be.

- Van olyan jó játékélmény mint a Skyrim,Dragonborn DLC vagy a Morrowind-hoz hasonloan!

- Vanak olyan jó "armor"-ok bene mint a Morrowindben vagy a Skyrim Dragonborn DLC-volt!

- Ha példaul kimegyek az adot régiobol mint példaul Skyrimbol- Morrowindbe akkor ott Morrowindben olyan páncélokat készithetek ami heza tartozik vagy ha nem lehet akkor legalább venni NPC-ktöl!

- Az NPC vagy más ellenségek drop-olnak fegyverek páncélokat stb. nem csak craftolnilehesen.

- Jó Crafting rendszer!

Ezek lennének az elvárásaim mert nagyon sok vegyes kritikákat kaptam egy-egy fórumokon és nem szeretném elhamarkodni a dolgot mert elég draga a játék.

A válaszokat elöre is köszönöm!

2015. máj. 5. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Nem befolyásolják egyáltalán, kinézetet és kényelmi szolgáltatásokat lehet venni, karaktert erősítő tápokat nem.

2. Szabadon mászkálhatsz lovon vagy gyalog, a felfedezett szentélyek között pedig ingyen teleportálhatsz.

3. Ez a játék leggyengébb pontja. A szóló élmény nem olyan jó, mint a Morrowind vagy a Skyrim, az MMO rész pedig nagyon halvány a konkurenciához képest.

4. Vannak, rengeteg.

5. Terület-specifikus páncélok nincsenek, csak fajspecifikusak. Azaz ugyanaz a páncél más lesz, ha Khajit készíti, és más, ha Argonian.

6. Drop van, de ritka és gyenge.

7. Elég komplex a rendszer, de több hibája is van:

-A crafting szakértelmeket ugyanazon pontokból veszed, mint a karakterfejlesztést. Tehát döntened kell, hogy pl. varázslatot veszel belőle, vagy a bányászatot.

-Nekem az a jó crafting rendszer, amiben tudok jobb felszerelést készíteni magamnak, mint amit árusnál vagy küldetésért kaphatok. Itt nagyon sokat kell ehhez belefeccölni, ahhoz képest nincs sok különbség az egyes felszerelések számértékei között.

2015. máj. 5. 13:49
 2/6 A kérdező kommentje:

5.De ha példaul nekem meg tetszik az a Rgonian páncélja én az be tudomszerezni egy Argoniai játékostol vagy egy Argonia NPC pl: kovács vagy árus ?

3.Tudnál nekem irni részleteseben hogy pontosan mi is a baj a játékélményel ?

Amugy kösz a választ elége bizonytalanná tettél, szerinted érdemes meg venni a játékot?

2015. máj. 5. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Argoniai+1*
2015. máj. 5. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs, rosszul fogalmaztam. Kalandozás közben találhatsz ún. Style-okat (stílus), amiket ha craftolás közben felhasználsz, más kinézete lesz az adott recept szerint elkészült páncélnak. Hasonlítsd össze pl. a Breton Iront a Daedric Ironnal vagy a Dwemer Ironnal:

[link]

A rossz játékmenet rengeteg dologból adódik össze, csak néhány, ami az eszembe jut:

-Dögunalmas "ölj meg 10-et, hozzál húszat" küldetések. Vannak ugyan egész jó nyomozós/lopakodós/beépülős küldik is, de a közelében sincsenek az offline Elder Scrolls játékoknak sem számukban, sem minőségükben.

-Primitív harcrendszer, pocsék animációkkal.

-Üres világ. Alig lézeng néhány ellenfél a terepen.

-Nincs értelme csapatba verődni, mert a küldetés-eredményeket nem adja össze a játék. Pl. meg kell ölnötök 20 mudcrabet, de mindenkinek külön számolja, úgyhogy csak egymást akadályozzátok. Ugyanígy a nyersanyag-nodeok utáni vadászat: minden újabb játékban közös a farönk, érctelér, stb., itt meg az termelheti ki, aki előbb kattint rá.

-Gyakorlatilag nincs endgame tartalom, se raidek, se ultrakemény bossok, semmi.

Hogy érdemes-e megvenni? Aki szereti az ES sorozatot, annak mindenképp, már csak a világ felderítése és a sok háttérinfó miatt is. De sem szóló szerepjátékként, sem MMORPG-ként nem tud labdába rúgni, sajnos.

2015. máj. 5. 17:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Én odda vagyok az TES sorozatért és nem szeretem nagyon MMORPG-ket! :D -Ugyhogy meg fogom venni! :)

DE!

Nincs valami nagy angol tudásom. :/

2015. máj. 5. 18:59
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Tegnap rendeltem meg a játékot! Elvileg hétfő/kedd körül ér ide hozzám. Ha végül te is úgy döntöttél hogy megveszed, akkor ha gondolod elkezdhetjük ketten! Írj Privátban és megbeszéljük a részleteket!!! :)

2015. jún. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!