Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok véleményt a csatorn...

Mondanátok véleményt a csatornámrol?

Figyelt kérdés

Próbálom újra feltámasztani régi youtube csatornám és véleményekre lenne szükségem

(Helyes írás miatt bocsi)

2017. okt. 7. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%
Miért lenne szükség pc-re? Minden pc-s veri magát erre a pc master race szarságra, nekem is lenne pénzem gamer pc-re, főleg mivel ps-re minden játékot úgy vettem, míg gépre régebben mindig letorrenteztem ingyen. Mégis nekem a ps több élményt nyújt..mindenki maga döntse el hogy mi a jó neki, vagy pedig hogy mit tud megfizetni de egyik sem kötelező..vagyis csak az egyik kötelező :)
2017. okt. 8. 07:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Gamer pc nem kell mert nem akarok még 300e kidobni az ablakon amikor van Ps-is amin lehet videózni.
2017. okt. 8. 09:16
 13/21 anonim ***** válasza:
22%
egyeseknek látom fáj az igazság kérdező..ne foglalkozz velük. jó a ps
2017. okt. 8. 10:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2017. okt. 8. 11:54
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Vágni, szerkeszteni, effektezni, hangot keverni, renderelni is Ps-en fogtok? Sok szerencsét hozzá!
2017. okt. 8. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:

ja mert ahhoz fél milliós gép kell?...Én ugyan nem akarok gameplay videókat csinálni, mert nem értek ezekhez a dolgokhoz amiket leírtál, meg időm sincs rá, meg sikeresnek tartom magam az életben és nem okozna örömet, ha lenne 2-300 feliratkozóm, mert tudom, hogy többre úgyse vinném. De akkor is én túlzásnak tartom, hogy CSAK csúcs géppel lehet érvényesülni..nyilván fontos a "szakmában" a megfelelő technikai háttér, ami szintén nem olcsó, de sokan sikeresek PS játékokkal. persze a videókat ők is pc-n szerkesztik gondolom..

Na mind1, nem akarok veszekedni, ezen nem érdemes! :) Remélem nem sértettem meg senkit.

2017. okt. 8. 19:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Feleslegesen is vitatkoznánk, mert nyilvánvalóan inkompetens vagy.
2017. okt. 8. 19:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszolva laptop természetesen van
2017. okt. 8. 19:51
 19/21 anonim ***** válasza:
hát ezzel szépen bemutatkoztál..én elmondtam a véleményem és igazam is van, mert tényleg vannak jó PS/XBOX gameplay csatornák..odaírtam, hogy nem kell vitatkozni meg bocsánatot kértem, te meg nem tudtál értelmesen reagálni, csak sértegetni. Ennyit rólad haver :DDD ki az inkompetens
2017. okt. 8. 19:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Édesapa... Te mutatkoztál be szépen, mikor teljesen indokolatlanul elkezdtél fröcsögni a "pc master race szarságról". Valamit nagyon félreértettél. Én nem állítottam, hogy a PC mindenek felett áll és aki nem PC-t használ, az valami alsóbbrendű létforma. Mindenki azon játszik, amin szeretne. Nekem is van X-Boxom, volt PS-em és még egy rakás olyan konzolom, amikről valószínűleg még életedben nem hallottál. Ettől függetlenül, ha valaki bele akar vágni egy ilyen YouTube-os "karrierbe", szüksége lesz egy olyan PC-re, ami alkalmas a videós utómunkára. Egy ilyen PC pedig 300 ezer forint körül mozog. Ha elfogadod, ha nem.

Idegen szavakat pedig ne használj, ha nem ismered a jelentésüket!

2017. okt. 8. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!