Mondanátok véleményt a csatornámrol?
Próbálom újra feltámasztani régi youtube csatornám és véleményekre lenne szükségem
(Helyes írás miatt bocsi)
ja mert ahhoz fél milliós gép kell?...Én ugyan nem akarok gameplay videókat csinálni, mert nem értek ezekhez a dolgokhoz amiket leírtál, meg időm sincs rá, meg sikeresnek tartom magam az életben és nem okozna örömet, ha lenne 2-300 feliratkozóm, mert tudom, hogy többre úgyse vinném. De akkor is én túlzásnak tartom, hogy CSAK csúcs géppel lehet érvényesülni..nyilván fontos a "szakmában" a megfelelő technikai háttér, ami szintén nem olcsó, de sokan sikeresek PS játékokkal. persze a videókat ők is pc-n szerkesztik gondolom..
Na mind1, nem akarok veszekedni, ezen nem érdemes! :) Remélem nem sértettem meg senkit.
Édesapa... Te mutatkoztál be szépen, mikor teljesen indokolatlanul elkezdtél fröcsögni a "pc master race szarságról". Valamit nagyon félreértettél. Én nem állítottam, hogy a PC mindenek felett áll és aki nem PC-t használ, az valami alsóbbrendű létforma. Mindenki azon játszik, amin szeretne. Nekem is van X-Boxom, volt PS-em és még egy rakás olyan konzolom, amikről valószínűleg még életedben nem hallottál. Ettől függetlenül, ha valaki bele akar vágni egy ilyen YouTube-os "karrierbe", szüksége lesz egy olyan PC-re, ami alkalmas a videós utómunkára. Egy ilyen PC pedig 300 ezer forint körül mozog. Ha elfogadod, ha nem.
Idegen szavakat pedig ne használj, ha nem ismered a jelentésüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!