Farmerama! Tudsz segíteni?
Írjátok le légyszíves,hogy pontosan mit és ,hogyan kell elküldeni.
Köszke
Hát küldj még pár SMS-t és sikerülni fog.... valakinek meggazdagodni.
Természetesen van pár csalás a programhoz de 1 nap alatt nem lehet végig játszani.
Aki unja a kattintgatást az befizethet a játékban a kombájnra, vagy megkeresheti a Farmebot nevű programot ezek segítenek gyorsabban betakarítani.
De a játékhoz NINCS semmilyen csalás hiszen egy Amerikai szerveren megy az egész és minden adatott ott tárol, a szerver feltörése pedig nem egyszerű és ők még akár terror gyanús cselekményként is értékelhetik.
Sziasztok! Én tudok egy nagyon jó kis csalást a FARMERAMA játékhoz : ) ÉS télleg igaz nem annyi csengőpengőt kapsz meg FA-t amennyit akarsz. Csengő pengőböl 200.000 kapsz
ennyi a kis csalásom csak egy kell küldeni egy SMS-t és ez télleg nem átverés hanem igaz.nem emeltdíjas de nem is ingyenes. 60 ft az sms.
KÜLD mopay 7092 szót SMS-ben a 0690648548 -as számra. a mopay és a 7092 között hadj szünetet. Remélem mindenkinek tudtam segíteni hello.
elnézést elírtam mopay 9187 szót SMS-ben a 0690648548
ezt küldjétek ha csalni akartok^^
Van egy gyors farmarany, és csengőpengő szerzési módszer. Nagyon egyszerű,és csak egy smsbe kerűl.
Küldd el: BIG 4861607
a következő számra: 0690645005
Feltétlenül ügyelj a szóközre a BIG és a(z) 4861607 között
Nekem itt majdnem mindegyik müködik!
Köszi fiuk!
smsben küld el ezt: BIG 6124673
Erre a számra: 0690645005
Ezek után sms-ben csomó útmutatót kapsz az extrákhoz. Íme egy példa: [link] Ezt letöltöd, feltelepíted, belépsz a farmerama adataiddal, és egy király kék traktort kapsz, ami 12 óránként 90tp-t ad
ezekben az sms-ekben én nem bízok,küldjön aki akar, de én bizta nem támogatom senki számláját,mert ha akarnám,akkor simán megvenném a farmaranyat magamnak
a farmbo-ot leszedtem,csak az a gond vele, h nem tudok bejelentkezni a fiókommal, mert inaktív a mező, és nem lehet bele írni...
megoldást valaki erre a problémára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!